Tips en onderhoud

5x het leukste servies van Bastion Collections

Heeft u het nieuwste servies van Bastion Collections al gespot? Bastion Collections heeft haar nieuwste servies collectie voorzien van een nieuwe look and feel. Hip, kleurrijk en in de leukste patronen.

In deze blog ontdekt u 5x het leukste servies van Bastion Collections. Haal met de serviescollectie van Bastion Collections een vleugje vrolijkheid en gezelligheid in huis!

 

1. RAWR! Servies om op te eten

Bent u niet bang om op te vallen? Breng uw wilde kant naar boven met deze toffe Bastion Collections koffiekop in luipaard print. Een opvallende print voor een gedurfde uitstraling in de keuken. Go wild! Wist u dat er ook bijpassende mokken verkrijgbaar zijn in luipaard print? Shop ze hier en maak de collectie compleet.

2. Alles is liefde 

Dit schattige servies van Bastion Collections heeft een speels patroon van hartjes. Door de eigentijdse en stijlvolle uitstraling past dit mooie servies in veel verschillende interieurstijlen. Wie verklaart u de liefde met een kopje koffie? Maak de collectie compleet met een bijpassend suikerpotje, schattige lepeltjes en handige schaaltjes.

3. Tijd voor een feestje!

Hang de slingers op en schiet de confetti door de lucht. Met de confetti mokken van Bastion Collections is elke kop thee een feest! Deze keramiek collectie is tijdloos, gemaakt van hoogwaardig steengoed en ontworpen met oog voor detail. De grijze, zwarte en witte kleuren zijn goed te combineren en komen in elke keuken tot zijn recht.

4. Zeg het met servies

Er is geen beter moment voor een goed gesprek dan onder het genot van een kop koffie. Bastion Collections heeft een uitgebreide collectie servies voorzien van grappige, prikkelende en lieve persoonlijke boodschappen. Wie bezorgt u een lach op zijn/haar gezicht?

5. Coffee to go

Altijd onderweg en nooit tijd om te genieten van een heerlijk kopje koffie? Dat is vanaf nu verleden tijd. Ontdek de leukste coffee to go bekers van Bastion Collections. Deze Coffee to go bekers zijn er in drie verschillende varianten ieder voorzien van een leuke quote. Deze coffee to go bekers zorgen voor een momentje van rust middenin de hectiek van de dag.

Shop Bastion Collections bij Eigenstijl Wonen

Mix & match de leukste servies van Bastion Collections voor een persoonlijke touch. Shop de leukste eyecatchers voor in de keuken online bij Eigenstijl Wonen of kom gerust langs in onze gezellige woonwinkel in Barneveld!

Tips voor een zomers interieur
Lees meer
Sterke en subtiele trend: staal in je interieur
Lees meer
Tips en inspiratie voor jouw retro interieur!
Lees meer