Retro fauteuil

Bent u op zoek naar een fauteuil met een vintage uitstraling? Bekijk dan het assortiment retro fauteuils van Eigenstijl Wonen. We nemen u graag mee naar het gevoel van de jaren 30 en de jaren 60, maar verliezen het gemak van vandaag daarbij niet uit het oog. Een retro fauteuil past goed bij een moderne, landelijke of industriële uitstraling.

Lees meer

Retro fauteuils zijn echte eyecatchers binnen uw interieur. Zak diep onderuit op uw favoriete plek in huis en droom weg naar die goede oude tijd. Geef uw ruimte in huis een retro look door een mooi vintage meubel uit te zoeken. U kunt de plek met de retro stoel helemaal afstylen met een bijzettafel en een grote bos bloemen. Flower power! Ziet u het al voor zich? Bekijk dan snel ons assortiment retro fauteuils!

 

De vintage look van een retro fauteuil

Meestal gebruikt u een retro fauteuil als extra zitplek in de woonkamer, maar ook in de hal of slaapkamer is een retro relaxfauteuil erg populair. U fleurt er iedere hoek van uw huis mee op. Ook als u niet zoveel ruimte heeft, is het verstandig om voor een retro fauteuil te kiezen. Juist omdat u de stoel op zoveel verschillende plekken in huis kunt neerzetten.

Een vintage kunt u met verschillende soorten bekleding creëren. Stoffen bekleding voelt warmer aan, terwijl leer meer luxe uitstraalt en makkelijker te onderhouden is. Kiest u liever voor metaal of rotan? Het voordeel van deze materialen is dat ze geen onderhoud nodig hebben. Als het om materialen gaat, kunt u dus alle kanten op!

 

De mooiste retro fauteuil vindt u bij Eigenstijl Wonen

Bestel uw retro fauteuil online of kom naar onze winkel in Barneveld. Daar gaat een wereld voor u open. Onze stylisten geven u advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen: 

  • Probeer uw ideale retro leunstoel vrijblijvend uit. U vindt onze showroom op een centrale locatie in Midden-Nederland. 
  • Wij bieden een montageservice voor retro fauteuils. U hoeft uw fauteuil dus niet zelf in elkaar te zetten. 
  • U haalt uw meubel op op onze locatie in Barneveld of laat deze bij u thuis bezorgen. 
  • Bestelt u voor 14.00 uur, dan heeft u uw nieuwe meubelstuk morgen al in huis!

Viel u oog op onze website op uw favoriete retro stoel? Wees dan welkom in onze winkel en probeer de luie stoel op uw gemak uit. Of bestel het meubel direct via onze webshop, dan zit u morgen al in uw nieuwe retro fauteuil!