Landelijke wandlampen

Als het landelijk interieur bij u thuis of in het bedrijf langzaamaan gestalte krijgt, is het ook tijd voor een landelijke wandlamp. Een, of meerdere, afhankelijk van de omvang van het vertrek. Een wandlamp heeft als voordeel dat hij duidelijk is bedoeld voor die ene plek. Hij geeft óf sfeer, of zo veel licht dat je er ook bij kunt lezen of werken.

Lees meer

Wilt u de landelijke wandlamp een bescheiden functie geven en laten opgaan in de rest van het interieur, of moet hij juist opvallen door zijn vormgeving, kleur en materiaal? Er is voor beide iets te zeggen, maar u moet daar zelf een keuze in maken. Tenzij u gaat voor een landelijke wandlamp met een aparte kap, dan kunt u altijd later nog eens van kap wisselen!

 

Landelijke wandlampen met antiek karakter

Landelijk en antiek liggen soms dicht bij elkaar in de buurt. In dit geval kunnen antiek uitziende wandlampen heel goed de landelijke sfeer oproepen die u wenst voor uw interieur. Een bronzen of nikkel houder tegen de muur, sierlijk bewerkt, met de mogelijkheid daar een mooie kap op te zetten, bijvoorbeeld. Een antieke lantaarn, zoals die nog wel eens in leuke Franse dorpjes hangen, geeft ook een bijzonder landelijke sfeer. Net als een antiek verzilverde wandlamp waarvan de kap alle kanten op kan draaien.

Keuze genoeg bij Eigenstijl Wonen, dus kom gerust langs in onze woonwinkel midden in het land. Onze ervaren woonstylisten helpen u graag en tonen u onvermoeibaar alle mogelijkheden. Omdat wij specialist in verlichting zijn, is ons assortiment bijzonder uitgebreid en divers. U zult bij ons zeker iets van uw gading vinden.

landelijke wandlamp woonkamerzwarte landelijke wandlamplandelijke wandlamp buiten

 

Landelijke wandlampen voor de woonkamer tot aan de slaapkamer

Landelijke wandlampen zijn een verrijking voor iedere kamer van uw woning. Als hoofdverlichting in de woonkamer bijvoorbeeld. Maar ook als sfeerverlichting, voor gezellige avonden op de bank. In uw leeshoek, om te lezen in stijl. Maar landelijke wandlampen passen ook heel goed in uw slaapkamer. Met hun rustige en rustieke uitstraling geven ze iedere ruimte nét wat meer flair. 

 

Landelijke wandlampen aan en uit

Natuurlijk kunt u eerst eens neuzen op onze website, zodat u een eerste selectie kunt maken. Maar lampen moet u ook áán zien, dan komen ze het beste tot hun recht. Om ze dan weer uit te doen, en te kijken of ze dan nog steeds op de shortlist mogen.

Een landelijke wandlamp aanschaffen in onze woonwinkel heeft nog meer voordelen. U mag achteraf betalen waardoor u geen risico loopt. Naast lampen hebben we nog heel veel andere landelijke (en moderne) woonaccessoires in huis, dus rondkijken bij ons is een gezellig dagje uit. Wanneer u online bestelt, dan heeft u uw aankoop de volgende dag al in huis, als u vóór 14.00 uur uw aankoop doet.