Landelijke tafellampen

De landelijke woonstijl zien we in Nederland vaak terug komen. Eenvoud, natuurlijke en lichte kleuren, comfortabele basismaterialen, het hoort allemaal bij deze stijl. De landelijke tafellampen zijn een praktische en sfeervolle toevoeging aan de landelijke interieurstijl.

Lees meer

Landelijke tafellampen zorgen voor een warme, zachte sfeer. De rustige lampkleuren en het natuurlijke materiaal maken dat deze lampen zo goed passen binnen de landelijke stijl. 

 

Combineren van landelijke tafellampen

Een landelijke tafellamp is waarschijnlijk niet het eerste interieur item wat u gaat aanschaffen. De kans is groot dat u de stijl van uw woning al bepaald heeft en dat u ook al andere meubels en verlichting heeft aangeschaft. Stem uw keuze voor een landelijke tafellamp af op uw eerder gemaakte keuzes, zo weet u zeker dat er een krachtig en sfeervol geheel ontstaat. 

Landelijke tafellampen zijn een prachtige aanvulling bij landelijke hanglampen,landelijke wandlampen en bij nog veel meer andere landelijke verlichting. 

 

Landelijke tafellampen in stijl

Lampen in uw woning in de stijl van uw woning. Dat is waar we naar streven. In ons landelijke tafellampen assortiment vindt u dan ook lampen terug die passen bij de landelijke interieurstijl. Volledig naar eigen smaak kunt u een keuze maken: donkere of lichte tafellampen, stalen of houten tafellampen. Allemaal in uw eigen decoratieve stijl. 

Grote en kleine tafellampen in landelijke stijl

In onze collectie vindt u de landelijke tafellamp in het het formaat dat u zoekt. Heeft u een beperkte ruimte, of wilt u een onopvallende (maar toch stijlvolle) kleine landelijke tafellamp? Met lampenvoeten van 10cm breed heeft u een verfijnd accessoire erbij. Maar denkt u groot, groter, groots? Dan vindt u bij ons grote landelijke tafellampen. Van bijvoorbeeld 30 cm breed. Tafellampen die gezien mogen worden. Kortom, voor grote of kleine landelijke tafellampen bekijkt u ons aanbod en komt u naar onze winkel!

 

 

Landelijke tafellampen shopt u bij Eigenstijl Wonen

Op zoek naar een landelijke tafellamp als aanvulling op uw interieur? Bij Eigenstijl Wonen vindt u een gevarieerde collectie landelijke tafellampen. U gaat gegarandeerd met het perfecte exemplaar naar huis!

U profiteert bij ons van deze voordelen:

  • Bij Eigenstijl Wonen kunt u achteraf betalen. U loopt zo niet het risico dat u betaalt voor iets wat u nog niet in huis heeft.
  • Onze woonwinkel vindt u op een centrale locatie in het midden van het land. De showroom is hierdoor voor iedereen goed bereikbaar. 
  • Bestelt u de landelijke tafellampen voor 14:00 uur, dan heeft u ze de volgende dag al in huis.