Landelijke plafonniere

Een landelijk interieur is het mooist als ook de laatste kleine puntjes helemaal af zijn. Met een landelijke plafonnière natuurlijk. Mooie landelijke accessoires en meubels, een landelijke hang- en/of vloerlamp, en dan opeens, als u naar boven kijkt, hangt daar een modern lampje dat als plafonnière dienst doet. Dat kan natuurlijk niet.

Lees meer

Een hele ouderwetse spot kan dan nog wel, maar alles wat jonger is dan dat valt af. Behalve als ze in landelijke stijl zijn gemaakt. Dan kunt u denken aan een opengewerkte bol, van hout of metaal. Het doet een beetje denken aan een gevlochten mand. Heel mooi in combinatie met eigentijdse verlichting. U kunt dan zelf uitzoeken hoe sterk of zacht het licht moet zijn. Waar u voor kiest, hangt af van de ruimte in huis waar de plafonnière komt te hangen.

 

Veelzijdig en verschillende materialen

Een landelijke plafonnière doet het goed in de hal, de keuken of op de overloop boven. Het is niet een manier van verlichten die de sfeer bepaalt, maar eerder verlichting die u nodig heeft als basisverlichting. Even de hal inlopen om iets te pakken, of de keuken… dan hoeft niet al het licht aan, maar wel een beetje licht. Daar is de plafonnière uitermate geschikt voor.

Nu is de ene plafondlamp de andere niet. Er zijn plafonnières met een antieke look, maar ook iets modernere plafonnières van hout of glas. Het kan dus even duren voordat u de lamp van uw keuze vindt. Gelukkig kunt u in onze woonwinkel in Barneveld alle verlichting op uw gemak bekijken. Wij zijn gespecialiseerd in licht, dus ons assortiment is groot. Een van onze interieurstylisten helpt u graag bij de zoektocht naar de juiste lamp.

 

Landelijke plafonnières zijn er genoeg

Misschien hebt u op onze webshop al eens rondgekeken om te zien wat er zoal aan landelijke plafonnières te koop is. Dan zag u dat er keuze genoeg is. Dat is geen punt, zolang u de lamp van uw keuze maar kunt vinden. In onze woonwinkel vindt u ook heel veel andere interieurobjecten en -accessoires. Wie weet ook wel iets dat heel goed bij de door u uitgekozen lamp past.

Winkelen bij Eigenstijl Wonen is genieten. Daar is iedereen het over eens. En dat is ook onze opzet: u een mooie shopervaring bezorgen. Want u komt voor de landelijke plafonnière, en wij hopen dan ook dat we u met uw favoriete lamp onze winkel zien verlaten.