Industriële wandlampen

In een interieur dat in industriële stijl is ingericht, kunnen ook een paar industriële wandlampen natuurlijk niet ontbreken. Lampen van metaal met soms een houten onderdeel. Het metaal is zo bewerkt, dat het lijkt alsof de lamp net uit de fabriek komt. “Betonlook” heet dat. Ze zijn er in het zwart en lichtgrijs en geven uw interieur een stoere uitstraling.

Lees meer

Een donkere industriële wandlamp tegen een lichte muur, een lichte wandlamp tegen een donkere muur. Het industriële interieur is vaak sober ingericht, minimalistisch. Geen overbodige frutsels of prulletjes op planken of op tafel. Eerlijke, onbewerkte materialen en alles recht voor zijn raap.

 

Industriële wandlamp als aanvulling

Ook in een minder minimalistisch interieur kan een industriële wandlamp een heel mooie aanvulling zijn. Denk aan een lichtbron in een hoek van de woonkamer of gericht op een groot object. Maar een wandlamp past ook prima in de keuken of de hal. Ook in combinatie met landelijke interieurs doet een industrieel tintje het heel goed. In uw huis bent u de baas en bepaalt u zelf de regels van het interieur!

De metalen kap van een industriële wandlamp is meestal alle kanten op te draaien. Ook een kap van metaaldraad is vaak beweeglijk, zodat u zelf kunt beslissen waar de lamp op schijnt. Een industriële wandlamp kan ook voor een groot deel van glas zijn gemaakt. Met de hedendaagse lampen die vaak grappig gekleurde gloeidraden hebben, kan dat een mooi, eigentijds beeld creëren.

 

Industriële wandlamp bekijken bij Eigenstijl Wonen

In de woonwinkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld kunt u een keur aan industriële wandlampen bekijken en testen. Als u wilt, kan een interieurstylist u helpen met advies, maar u mag natuurlijk ook op eigen houtje rondkijken. Ons assortiment lampen is erg groot, want wij zijn specialist in licht. En wie weet verleiden de woonaccessoires in onze woonwinkel u tot een bijpassend item bij de wandlamp van uw keuze. Het kan allemaal.

Winkelen bij Eigenstijl Wonen is een feest. Dat is onze missie, we willen graag dat u blij wordt van het ronddwalen in onze woonwinkel. We hebben nog een paar voordelen voor u. U kunt achteraf betalen, zodat u geen risico loopt. En als u via onze webshop een industriële wandlamp koopt, is hij de volgende dag al bij u. Tenminste, als u voor 14.00 uur bestelt. Dan kunt u binnenkort al van uw nieuwe hanglamp genieten!