Industriële vloerlampen

Industriële vloerlampen zouden zo uit de fabriek kunnen komen, waar ze decennialang dienst hebben gedaan. Robuust, stoer, gebruikt, en soms nog met een draadrooster voor de lamp. Zo’n vloerlamp past uitstekend in een industriële sfeer, maar kan ook in een landelijk interieur een blikvanger zijn.

Lees meer

De industriële vloerlamp staat vaak op een driepoot, als was het een lamp in een foto- of filmstudio. Zo’n driepoot is vaak van hout of metaal. Hij is praktisch want hij kan alle kanten op draaien. Zo heeft u altijd licht waar u wilt. Van binnen met zilver afgewerkt, voor dat speciale lichteffect dat het uiterlijk suggereert. De lampenkap van de industriële vloerlamp is van metaal of metaaldraad. Het metaal is zodanig bewerkt, dat de oude sfeer er vanaf spat.

 

Industriële vloerlamp als leeslamp

Gebruik de industriële vloerlamp als leeslamp, of om een hoek of groot object beter uit te lichten. In onze woonwinkel in Barneveld kunt u verschillende toepassingen zien. Daar kunt u de lampen ook brandend zien, want dat is wel belangrijk bij de aanschaf van een lamp: hoe ziet het eruit als hij brandt? En hoeveel licht geeft hij?

Als u het moeilijk vindt om uw keus te bepalen, kan een van de interieurstylisten van Eigenstijl Wonen u helpen. Wij hebben een groot assortiment lampen, want licht is onze specialiteit. Daarnaast hebben we ook een heleboel woonaccessoires, ook in de industriële sfeer, dus wie weet doet u nog wat inspiratie op. Bij elkaar wordt dat een geweldige ervaring, precies zoals ons voor ogen staat.

 

Industriële vloerlamp bij Eigenstijl Wonen kopen

Een industriële vloerlamp uitkiezen in de centraal gelegen woonwinkel van Eigenstijl Wonen heeft nog meer voordelen. U hoeft pas achteraf te betalen, dus u loopt geen enkel risico. U kunt uw aankoop of aankopen laten bezorgen of zelf meenemen.

Misschien hebt u zich al in onze webshop georiënteerd, om de keuze bij ons ter plekke te vereenvoudigen. Of u bent zo overtuigd van uw keuze dat u gewoon direct in onze webshop die industriële vloerlamp bestelt. Als u dat voor 14.00 uur doet, heeft u de lamp de volgende dag al in huis. Dan kunt u meteen uw eigen stylingtalent inzetten om de vloerlamp een mooi plaatsje te geven.