Industriële tafellampen

Op een stevige robuuste tafel past natuurlijk een mooie industriële tafellamp. Om bij te lezen aan tafel, een klusje te doen, of gewoon voor de sfeer. Stoer en stralend maakt hij de tafel meteen het middelpunt van de ruimte.

Lees meer

Een industriële tafellamp staat ook mooi op een sidetable, of op een hoektafel in de zithoek. Meubels in het industriële interieur hebben allemaal een eerlijk en natuurlijk karakter, en datzelfde kun je zeggen van een bijpassende tafellamp. Geen fratsen, gewoon doen wat hij moet doen, licht geven.

 

Industriële tafellamp met spijlen

Een industriële tafellamp heeft soms net het karakter van een werklamp, maar dan met meer aandacht uitgevoerd. In verzilverd nikkel bijvoorbeeld, of in betonlook. De tafellamp is net als staande en hangende industriële lampen vaak met spijlen uitgevoerd, ter bescherming van – indertijd – de arbeiders in de fabriek. Die moesten vaak bij gaslicht werken, omdat nog niet overal elektriciteit lag. Te dicht bij de brandende gasvlam in de lamp komen, dat was gevaarlijk. Met dunne spijlen voor de lampen werd voorkomen dat er per ongeluk een stuk kleding of een elleboog met de gasvlam in contact kwam.

Ook de kleur van de industriële tafellampen doet erg denken aan de tijd van toen. Zwart, donkergrijs, betonlook, zilvergrijs, echte werkkleuren die ook terugkomen in het industriële interieur. Uw kamer is ongetwijfeld ook in die kleuren uitgevoerd, afgewisseld met andere kleuren voor het leuke contrast.

 

Industriële tafellampen bij Eigenstijl Wonen

Eigenstijl Wonen heeft tal van industriële tafellampen om uit te kiezen. Eenvoudige, maar geraffineerde ontwerpen, die niet misstaan in een modern interieur. Wij zijn expert in verlichting, dus we hebben een groot assortiment om uit te kiezen. Mocht u dat erg moeilijk vinden, dan staan onze interieurstylisten klaar om u te adviseren en op weg te helpen.

Bij ons is winkelen een echte ervaring. Onze woonwinkel midden in het land heeft niet alleen verlichting, maar ook heel veel woonaccessoires, om uw industriële interieur te completeren. De zoektocht naar uw perfecte industriële tafellamp wordt zo een feestje. U kunt uw industriële tafellamp ook laten bezorgen, als zo meenemen uit onze woonwinkel te omslachtig is.

Heeft u geen tijd om langs te komen? Dan kunt u ook bestellen via onze webshop. U betaalt achteraf zodat u zeker weet dat u geen risico loopt. En als u als u vóór 14.00 uur bestelt, dan heeft u uw industriële tafellamp de volgende dag al in huis.