Industriële plafonniere

Er zijn industriële plafondlampen en industriële plafonnières. Een plafonnière “kleeft” meer aan het plafond dan een plafondlamp. De laatste kan ook heel goed opengewerkt kan zijn. Plafonnières zijn meestal dicht, de lamp schijnt door het materiaal heen. Vandaar dat het materiaal meestal glas is.

Lees meer

Industriële plafonnières grijpen terug naar de tijd dat elektrisch licht nog niet overal was doorgedrongen. Of slechts mondjesmaat. Deze plafonnières passen zowel in de vintage sfeer als in een industrieel interieur. Zeker in combinatie met stoere, onbewerkte meubels en woonaccessoires met robuuste uitstraling.

 

Industriële plafonnière met plastic schaal

De industriële plafonnière kan behalve een glazen schaal ook een schaal van plastic hebben. Schrik niet, dat plastic is zo mooi bewerkt, dat niemand ziet dat het plastic is. Met een metalen ondergrond die tegen het plafond hangt, heeft u een geweldig nieuw accessoire in huis dat uw industriële interieur doet stralen en nog eens stevig is bovendien. Wel zo prettig als u thuis kinderen heeft.

Of u kiest voor een plafondlamp of een plafonnière hangt mede af waar u de lamp wilt hangen. Onze stylisten helpen u graag met het bepalen welke soort lamp voor u geschikt is. Zodat u uw weg kunt vinden in ons enorme aanbod. We zijn specialist in verlichting, dus u vindt zeker een lamp naar wens bij ons. Daarnaast hebben we een heel assortiment woonaccessoires om uw industriële interieur compleet te maken.

 

Industriële plafonnière bij Eigenstijl Wonen

De woonwinkel van Eigenstijl Wonen ligt midden in het land en is daardoor makkelijk te bereiken. Bij ons winkelen voor uw industriële plafonnière is een feest, want wij willen dat iedere klant meer dan tevreden weer naar huis gaat. Dat is onze missie. Als u minder tijd heeft dan kunt u ook onze webshop bezoeken. Als vóór 14.00 uur uw bestelling plaatst, ontvangt u uw industriële plafonnière de volgende dag al in huis.

Als klant van Eigenstijl geniet u van meer voordelen:

  • U kunt achteraf betalen, dus u winkelt zonder risico.
  • Bent u niet zo handig in het ophangen van verlichting, dan doen wij dat voor u.
  • De hulp van deskundige interieurstylisten noemden we al.

Neust u liever op eigen houtje rond voor uw industriële plafonnière, dan kan dat natuurlijk ook. Er is genoeg te zien in onze showroom.