Industriële plafondlamp

Een inrichting in een stoere, industriële look kan natuurlijk niet zonder lampen in dezelfde. Dat geldt voor hanglampen, wandlampen maar zeker ook voor de plafondlamp, die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Met een of meer industriële plafondlampen maakt u uw interieur helemaal compleet.

Lees meer

De industriële lamp is “gekaapt” van de industrie van meer dan honderd jaar geleden. Niet alle fabrieken beschikten in die tijd al over elektrisch licht. Ze maakten toen gebruik van gaslampen, en de behuizing daarvan waren geen kleine schattige lampjes. Stoer, soms best grof, praktisch en stevig moesten die lampen zijn. En dat zien we terug in de industriële look van nu.

De kleuren voor dit soort lampen zijn meestal zwart, nikkel, zilver of wit. En een “gebruikt” donkergrijs, alsof de lamp zó uit de fabriek is geplukt. Mooie kleuren dus, die passen bij de aardse stoere kleuren van het industriële interieur.

 

Industriële plafondlamp als spot

De industriële plafondlamp – ook wel plafonnière genoemd – is handig om een beperkte ruimte te verlichten, zoals een hal, een hoek in de kamer, de sanitaire ruimte, of een (woon)keuken. Met zijn licht dat zo sterk kan zijn als de fitting toelaat, kan de industriële plafondlamp breed stralen. Maar een gerichte spot is er ook in de industriële sfeer.

Een industriele plafondspot biedt tal van mogelijkheden in uw interieur. Hang er een met een paar lampjes boven de stoere eettafel. Alles wat op tafel staat is dan goed verlicht. Met een industriële plafondspot kunt u ook een schilderij of een hoek uitlichten. Of hem als leeslamp gebruiken bij die comfortabele leunstoel om lekker een boek te lezen. Of de lamp nu aan of uit is, de plafondlamp draagt bij aan de industriële look van uw interieur.

 

Industriële plafondlamp bij Eigenstijl Wonen

Eigenstijl Wonen heeft een grote woonwinkel in Barneveld. Omdat wij expert zijn in verlichting, hebben wij naast industriële plafondlampen een hele ruime keus in lampen, lampvoeten, pendels en lampenkappen in alle kleuren en stijlen. Kom gerust eens kijken in onze winkel. Onze stylisten helpen u graag om een keus te maken uit het aanbod. Dat is één van onze pluspunten: deskundige hulp bij het samenstellen van uw interieur.

Maar daar blijft het niet bij. Dat wij midden in het land zitten, is handig, dat wij thuisbezorgen natuurlijk ook. U kunt bovendien achteraf betalen; zo weet u zeker dat u geen risico neemt… En bestelt u uw industriële plafondlamp vóór 14.00 uur online, dan heeft u hem de volgende dag al in huis. Dan kunt u binnenkort al van uw nieuwe hanglamp genieten!