Industriële leeslampen

Tijd voor ontspanning, een goed boek met een industriële leeslamp om “de ogen niet te bederven”, zoals moeder vroeger waarschuwde. In uw industriële interieur kunt u wegzakken in goed verhaal, mits u het juiste licht heeft. Alle soorten leesvoer passen in dat interieur, of het nu een e-book is of een ouderwets geprint boek.

Lees meer
Geen producten gevonden...

De industriële leeslamp kan een tafel- of een vloerlamp zijn. Het belangrijkste is dat hij licht laat schijnen over wat u aan het doen bent. Lezen, puzzelen, handwerken, elke activiteit die gericht licht nodig heeft, komt uit de industriële leeslamp.

 

Industriële leeslamp met dimmer

Dat betekent dat de lamp behoorlijk fel moet kunnen schijnen. Maar als u de industriële leeslamp voorziet van een dimmer, kunt u hem ook gebruiken als sfeermaker. U zit tenslotte niet aldoor te lezen of actief te zijn in de zithoek of die heerlijke fauteuil die ook zo perfect in uw industriële interieur past.

Als u nieuwsgierig geworden bent, dan kunt u zich oriënteren in onze webshop. Zo bent u al enigszins voorbereid wanneer u naar onze woonwinkel midden in het land afreist. Natuurlijk kunt u direct ook online bestellen bij Eigenstijl Wonen. Als u dat voor 14.00 uur doet, is uw industriële leeslamp de volgende dag al bij u thuis. In de webshop kunt u achteraf betalen, dus u loopt geen risico.

Wil u liever het licht van dichtbij bekijken, en ook andere mogelijkheden in overweging nemen, dan is een bezoek aan onze showroom het beste. Wij ontvangen u graag, want winkelen bij ons is een ervaring die u helemaal tevreden moet stemmen. Dat is het doel dat wij nastreven. Een van onze interieurstylisten helpt u graag bij het overwegen van de verschillende opties.

 

Industriële leeslamp ook retro

Een industriële leeslamp kan qua vormgeving ook tegen vintage of retro look aanleunen. Zolang de uitstraling maar robuust is en in uw interieur past. En dat weet u het beste. Wie weet doet u bij ons nog ideeën op voor uw industriële interieur, want wij hebben nog heel veel andere woonaccessoires en meubels.

Er zijn nog een aantal pluspunten te noemen die het winkelen bij Eigenstijl Wonen tot een feest maken. Of u nu alleen voor de industriële leeslamp komt, of ook gelijk een bank meeneemt. De ligging van de winkel in Barneveld is ideaal. Is het onhandig om de industriële leeslamp (en eventuele andere aankopen) zelf mee te nemen, dan komen wij hem toch bij u thuis brengen. Winkelen bij ons staat voor gemak en honderd procent tevredenheid.