Velours lampenkappen

Heeft u nog een mooie lampenvoet in huis, maar heeft de lampenkap zijn beste tijd gehad? Of past de lampenkap gewoon niet meer bij uw interieur? Dan is een losse lampenkap precies wat u nodig heeft. Maar voor welk type lampenkap kiest u dan? Dat hangt van uw interieur af en de sfeer die u in huis wilt creëren. Houdt u van rijke stoffen die veel warmte uitstralen? Dan zijn velours lampenkappen een goede keuze. Ze voegen luxe toe aan uw interieur en door de glans van de stof steelt de lampenkap zeker de show. Bij Eigenstijl Wonen hebben we een mooie collectie velours lampenkappen om uit te kiezen.

Lees meer

Kleine verandering - groots effect

Het leuke aan een velvet lampenkap is dat u met een kleine verandering in uw interieur een groots effect teweeg brengt. Dat komt omdat de stof zoveel doet voor uw inrichting. Dat is ook de reden dat we velours steeds vaker in interieurs tegenkomen. En of u nu een landelijke, industriële of moderne inrichting heeft, dat maakt niet uit. Velours doet het goed in alle interieurs, zeker indien verwerkt in iets subtiels als een lampenkap.

 

Advies bij aankoop

Dankzij de populariteit van de stof, is er heel wat te kiezen als het om velours lampenkappen gaat. Denk eens aan de kleur en de vorm van de lampenkap. Wat past eigenlijk goed bij uw interieur? Onze interieurstylisten helpen u graag bij uw keuze. Aan de hand van een omschrijving van wat u zoekt of wat foto’s van uw inrichting, geven ze u advies waar u wat mee kunt. Vergeet ook niet de bestaande lampenvoet waar de nieuwe kap op moet. Die twee moeten goed bij elkaar passen!

 

Voor de mooiste velvet lampenkappen gaat u naar Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen vindt u een grote collectie velvet lampenkappen. Koopt u uw lampenkap bij ons, dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Onze showroom vindt u op een centrale locatie in Midden-Nederland. Breng gerust eens een bezoek om de velours lampenkappen in het echt te bekijken. 
  • We hebben ook een groot aanbod lampenvoeten om uw velours lampenkap mee te combineren. Handig als u toch een compleet nieuwe lamp wilt aanschaffen. 
  • Achteraf betalen is mogelijk. Zo loopt u geen enkel risico.
  • Bestelt u voor 14.00 uur? Dan heeft u uw nieuwe lampenkap morgen al in huis! 

Heeft u een mooie velours lampenkap op het oog? Kom dan gerust bij ons langs of bestel uw favoriet in onze webshop. Online of offline, we helpen u graag bij uw keuze!