Pendels en pendellampen

Bent u op zoek naar een decoratieve, minimalistische of industriële plafond- of hanglamp? Een decoratieve lichtbron die zowel met maar ook zonder kap uit te voeren is? Dan komt u al snel bij pendels terecht. Hoorde u nog niet eerder van dit type lamp? Dan vertellen we u er graag alles over.

Lees meer

Op een verlichtingspendel kunt u een lichtbron aansluiten en het houdt een lampenkap op zijn plaats. Tegenwoordig zien we ook steeds meer pendels zonder lampenkap. Het leuke aan een verlichtingspendel is dat u de lamp helemaal zelf kunt samenstellen. Koop een losse lampenkap, lichtbron en pendel en stel zo u eigen, unieke hanglamp samen!

 

Pendels met of zonder lampenkap 

Pendels zijn er met 1, 2 of 3 lichtpunten. Boven een grote eetkamertafel kan het fijn zijn om voor minimaal 2 en misschien wel 3 lichtpunten te kiezen. Dan weet u zeker dat u overal voldoende licht heeft. De meeste pendels zijn in hoogte verstelbaar en de lampenkap en lichtbron koopt u er altijd los bij. Pendels bestaan in verschillende materialen en uitvoeringen. Pendels van hout zijn tijdloos. Bij een industriële inrichting past een exemplaar met staalkabels prima. 

Een verlichtingspendel combineert u met een losse lampenkap. Bent u na een tijdje op de lampenkap uitgekeken of past hij niet meer bij de nieuwe eethoek? Dan hoeft u niet een hele nieuwe lamp te kopen, maar vervangt u alleen de lampenkap. Pendels zonder lampenkap komen we ook in steeds meer interieurs tegen. Combineer de pendel met een hippe retro led-gloeilamp om een minimalistische en industriële lamp te creëren.

 

Voor de mooiste pendels en pendellampen gaat u naar Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen vindt u een grote collectie trendy pendels. Koopt u uw pendel bij ons, dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Onze showroom vindt u op een centrale locatie in Midden-Nederland. Kom dus gerust eens langs om onze pendels in het echt te bekijken. 
  • We hebben een groot aanbod in verlichting en lampenkappen om uw pendel mee te combineren. 
  • Achteraf betalen is mogelijk. Zo loopt u geen enkel risico.
  • Voor 17.00 uur besteld? Dan heeft u uw nieuwe pendel morgen al in huis! 

Heeft u een mooie pendel op het oog en weet u misschien ook al welke lichtbron of lampenkap u erbij wilt kopen? Kom dan gerust eens bij ons langs of bestel uw favoriete items in onze webshop. We helpen u graag bij het samenstellen van uw lamp!