LED gloeilamp

Het viel u misschien al op: steeds vaker mogen de lichtbolletjes die we voorheen verstopten onder een lampenkap goed zichtbaar zijn. Dan gaat het natuurlijk niet om saaie witte bolletjes, maar om leuke decoratieve led-gloeilampen die op zichzelf al alle aandacht naar zich toetrekken. Het zou zonde zijn om deze lampen onder een lampenkap te verbergen.

Lees meer

Een led-gloeilamp combineert u met een mooie lampvoet. Dat kan een lampvoet voor een tafellamp zijn, maar ook een groter model om een mooie staande lamp te creëren. U kunt een led-gloeilamp ook in een pendel hangen. Dat heeft u in een handomdraai een prachtige plafondlamp. U leest het: de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos!

 

Milieuvriendelijk én energiezuinig

Een led-gloeilamp ziet eruit als een ouderwetse gloeilamp, maar is een stuk milieuvriendelijker én energiezuiniger. Daarnaast gaat een led-gloeilamp jarenlang mee. De tijd van het continu vervangen van gesprongen lampjes ligt daarmee ver achter ons. Maakt u graag een duurzame en milieubewuste keuze? Dan is de led-gloeilamp de ideale lamp om aan te schaffen.

Veel led-gloeilampen hebben een leuke vintage look. In de lichtbol zijn vaak koperen draden zichtbaar die de lamp extra karakter geven. Er zijn ook led-gloeilampen die een hele bijzondere vorm hebben. Bijzonder, voor als u eens wat anders wilt dan het standaard ronde bolletje. En dan zijn er nog varianten met donkerder glas, die daardoor sfeervoller licht geven. Voor nog net dat beetje extra ambiance, zijn veel led-gloeilampen dimbaar.

 

Een led-gloeilamp shopt u bij Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen hebben we prachtige led-gloeilampen waarmee u makkelijk uw eigen unieke tafellamp, vloerlamp of plafondlamp kunt samenstellen. Koopt u uw led-gloeilamp bij ons, dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Onze interieurstylisten in onze showroom in Midden-Nederland geven u graag advies over het combineren van een led-gloeilamp met een lampvoet of pendel.
  • We hebben een groot aanbod aan lampvoeten en pendels om uw led-gloeilamp mee te combineren.
  • U kunt uw led-gloeilampen bij ons afhalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.
  • Bestelt u voor 14.00 uur? Dan heeft u uw nieuwe lamp morgen al in huis!

Heeft u online al een mooie led-gloeilamp gezien? Kom dan gerust eens bij ons langs of bestel uw favoriete lamp in onze webshop. Dan kunt u binnenkort al van uw nieuwe lamp genieten!