Toekomst verlichting

De Toekomst Verlichting produceert en fabriceert exclusieve verlichting. Modern en klassiek. Altijd van uitmuntende kwaliteit. De collectie bestaat voor een groot deel uit lampenkappen met daarbij een variatie van tafellampen, vloerlampen, wandlampen, hanglampen en lampenkappen.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Ruim 45 jaar specialisme kenmerkt de Toekomst Verlichting. Specialisme in het produceren en fabriceren van exclusieve verlichting. De collectie van de Toekomst Verlichting is altijd up-to-date, maar tegelijk ook uniek en tijdloos.

Het ontwikkelen en produceren van de lampenkappen gebeurt uitsluitend met stoffen en materialen van de beste kwaliteit. Met de grootste zorg worden deze materialen en stoffen verweven tot prachtige, verrassende lampenkappen.

De Toekomst Verlichting is niet alleen uitmuntend in de levering van lampenkappen, maar ook in de levering van exclusieve tafellampen, wandlampen, hanglampen en vloerlampen.

Voor het Toekomst Verlichting assortiment moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

De perfecte lampenkap of lamp vinden van de Toekomst Verlichting? Bekijk de collectie snel online of kom eens gezellig langs in onze Barneveldse showroom. Wij helpen en adviseren u graag bij het ontdekken van de verschillende mogelijkheden voor uw woning.

Bij Eigenstijl Wonen profiteert u van de onderstaande voordelen:

  • Bestelt u vóór 14.00 uur in onze webshop, dan heeft u uw aankoop de volgende dag al in huis.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen enkel risico.
  • Breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld om de collectie in het echt te zien en te voelen.
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.

Geniet u ook snel van uw nieuwe aankoop?