Inspiratie

Grand Opening

Het is tijd voor een feestje! Wij zijn blij, wij zijn vooral enorm trots en we kunnen niet wachten om aan al onze klanten onze vernieuwde winkel te laten zien. Kom jij dit met ons vieren tijdens de Grand Opening?

Kom shoppen tijdens onze grand opening

Ruim een jaar geleden hebben wij onze winkel compleet verbouwd en is onze woonwinkel uitgebreid naar maar liefst 3 verdiepingen! In verband met de corona maatregelen hebben wij dit helaas nog niet met jullie gevierd, maar daar komt nu verandering in..

Kom op vrijdag 17 september of zaterdag 18 september 
shoppen in onze winkel en ontvang 10% korting op je aankoop! Wij zullen je tijdens onze Grand Opening heerlijk verwennen met een hapje en een drankje.

 

10% korting op meubels, verlichting en woonaccessoires

Kom jij bij ons shoppen tijdens de Grand Opening? Dan ontvang je 10% korting op onze prachtige meubels, sfeervolle verlichting en eigenzinnige woonaccessoires.

*De korting is niet geldig op aanbiedingen en reeds bestelde meubels, verlichting en woonaccessoires.

 

Ons team staat voor je klaar!

Onze ervaren interieurstylisten zijn er tijdens de opening om u te begeleiden bij het maken van keuzes die bij u passen! Of het nu gaat om de totale inrichting van uw woning, of om een los interieuritem. Met onze meubels en accessoires zorgen wij dat uw woninginrichting klopt, tot in de kleinste details. Uw huis wordt zo echt een thuis!

 

Tot snel! 

 

Team Eigenstijl Wonen

Interieuradvies bij Eigenstijl Wonen in Barneveld
Lees meer
Inrichten kleine woonkamer: de do’s en don’ts
Lees meer
7 x Tips voor het inrichten van jouw nieuwe tussenwoning
Lees meer