Ontdek de interieuradvies pakketten van Eigenstijl Wonen

Ontdek de interieuradvies pakketten van Eigenstijl Wonen

Een goed doordacht interieur kan een wereld van verschil maken in uw dagelijkse leven. Het verbetert niet alleen de uitstraling van uw huis, maar verhoogt ook het comfort en de functionaliteit van uw leefruimte. Bij Eigenstijl Wonen begrijpen wij dat elk huis en elke klant uniek is. Daarom bieden wij diverse interieuradvies pakketten aan die passen bij verschillende behoeften en budgetten. In deze blog nemen wij u mee door onze verschillende pakketten en laten wij zien wat u kunt bereiken met professioneel interieuradvies.

Basis pakket

Het basis pakket van Eigenstijl Wonen is ideaal voor degenen die een frisse blik willen op hun huidige inrichting zonder al te veel heisa. Dit pakket omvat kleuradvies, indelingsadvies inclusief 2D schets en een stof en meubelplan. Dit omvat aanbevelingen voor materialen en meubels die passen bij uw stijl en budget.

De kosten van het basis pakket zijn €295,-. Indien voor € 1.000,- of meer aan meubels wordt besteld, wordt dit bedrag nadien in mindering gebracht op de eindfactuur.

 

Premium pakket

Het premium pakket van Eigenstijl Wonen is ideaal voor degenen die uitgebreider advies willen ontvangen en het meeste uit hun gewenste interieuradvies willen halen. Dit pakket omvat een kleuradvies, indelingsadvies inclusief 3D schets zodat u precies weet hoe het eruit zal zien en een stof en meubelplan. Dit omvat aanbevelingen voor materialen en meubels zoals uw nieuwe zitbank en eettafel, die passen bij uw stijl en budget. Met het premium pakket krijgt u een volledig plan dat u helpt om uw droominterieur te realiseren, inclusief visuele voorstellen die u dus een duidelijk beeld geven van het eindresultaat.

De kosten van het premium pakket zijn €750,-. Indien voor € 7.000,- of meer aan meubels wordt besteld, wordt dit bedrag nadien in mindering gebracht op de eindfactuur.

 

Personal shopper

Tot slot is onze personal shopper service is de ultieme luxe voor iedereen die een totaal nieuwe look voor hun huis wil zonder de moeite van het zelf uitzoeken van accessoires. Dit pakket omvat een accessoires plan per ruimte. Hierbij vragen wij u om foto's te maken van de desbetreffende ruimtes, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles perfect op elkaar is afgestemd. De personal shopper neemt al het werk voor u uit handen en zorgt voor een naadloze en stressvrije ervaring bij het inrichten van uw huis.

De kosten van een personal shopper zijn €85,-. Bij een besteding van € 250,- of meer wordt dit bedrag nadien in mindering gebracht op de eindfactuur.

 

Eigenstijl Wonen

Wat kunt u bereiken met interieuradvies?

Of u nu uw gehele huis wilt vernieuwen of slechts één kamer, professioneel advies helpt u om:

  • - tijd en geld te besparen. Door gebruik te maken van de expertise van een interieuradviseur voorkomt u kostbare fouten en bespaart u tijd bij het kiezen van de juiste materialen en meubels.

 

  • - te zorgen voor een samenhangend ontwerp. Een interieuradviseur zorgt ervoor dat alle elementen in uw interieur goed op elkaar zijn afgestemd, wat resulteert in een harmonieuze en doordachte ruimte met een WOW-effect.

 

  • - uw persoonlijke stijl en functionaliteit perfect te combineren. Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op uw persoonlijke smaak en behoeften. Zo ontstaat een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook perfect past bij zowel uw levensstijl als de woonstijl in uw woning.

 

Zoals u op de foto hieronder kunt zien, streven wij naar het perfecte plaatje. Van meubelstuk tot verlichting tot woonaccessoire, het past allemaal bij elkaar. Benieuwd naar meer van dit soort prachtige projecten? Wij hebben deze gebundeld op onze binnenkijkers pagina! Laat u inspireren en ontdek waar de kwaliteit ligt van Eigenstijl Wonen.

 

Interieuradvies Bij Eigenstijl Wonen In Barneveld

Gaat u voor een WOW-effect in uw woning?

Bij Eigenstijl Wonen geloven we dat een goed ontworpen interieur niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel en comfortabel. Dit totaalplaatje gaat zorgen voor het gewenste WOW-effect. Onze diverse interieuradvies pakketten zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen, of u nu een compact advies wilt of een complete make-over voor uw huis.

Bent u klaar om uw droominterieur te realiseren? Plan vandaag nog uw afspraak in, de lekkere koffie en/of thee wacht op u!

 

Recente artikelen