Binnenkijkers

Modieus en smaakvol interieur in Barneveld

Ons hart maakt een sprongetje, onze mondhoeken krullen omhoog en onze ogen beginnen te sprankelen als we binnenkijken bij deze woning in Barneveld. Warmte, sfeer en modieuze elegantie kenmerkt het interieur en we voelen ons er direct thuis. Kom binnen!

Dromen we niet allemaal wel eens van een mooie, karakteristieke woning met een ruime woonkamer en een prachtige (leef)keuken? Even lekker wegzwijmelen en de fantasie de vrije loop laten.. Hoe heerlijk is het om af en toe een fantasie werkelijkheid te laten worden! Samen met de bewoners van deze Barneveldse woning hebben we nagedacht over de totale inrichting van de ruimtes in huis. 
 
We mochten de bewoners adviseren over de verschillende meubelstukken, over de bijpassende elementen en accessoires en over de complete aankleding van woonkamer en keuken. Dat heeft gezorgd voor een volledig bij elkaar aansluitend geheel. 
 

De keuken inrichting

De keuken wordt een steeds belangrijkere ruimte in huis. Waar het voorheen een ruimte was om ons eten in te bereiden, wordt het steeds meer een ruimte waar we met elkaar praten, waar het gezellig is en waar we bijkomen na een (lange) dag. Niet zo gek dat de keuken inrichting ook steeds meer aandacht verdient en krijgt.
 
De keuken inrichting van deze Barneveldse woning is gerealiseerd met diverse woonaccessoires die zorgen voor een smaakvol en warm geheel.
 

De eethoek inrichting

Een eethoek waarvan veel harten sneller gaan kloppen! De hanglamp boven de tafel is een echt pronkstuk, net als de zeer ruime tafel zelf. Om de tafel heen zijn acht eetkamerstoelen geplaatst, waaronder de modieuze eetkamerstoel Elly met een excentriek ruitpatroon. Het samen tafelen in deze eethoek kan niets anders dan een feest zijn. 

 

Welkom in de ingerichte woonkamer!

Het Barneveldse gezin is vrijwel dagelijks te vinden in deze warm ingerichte, smaakvolle woonkamer. De kleuren, materialen, accessoires, meubelstukken, muren en detailleringen zijn precies op elkaar afgestemd. 
 
 
Volledig in stijl van de familie zijn woonaccessoires gebruikt om van de woonkamer een écht thuis te maken. De kussens op de bank, de tafeldecoratie, de verlichting en de wanddecoratie, het draagt allemaal bij aan het smaakvolle interieur.  
 

 

Sommige ruimtes en woningen lenen zich perfect voor hoge kasten. Zo zien we dat de hoge zwarte kasten in deze ruimte een modieuze, statige toevoeging zijn. Ideaal om spullen in op te bergen!
 





In onze webshop vind je diverse items terug die gebruikt zijn in dit interieur. Shop lekker rustig online of breng eens een bezoekje aan onze grote woonwinkel in Barneveld. Welkom! De interieurstylisten van Eigenstijl Wonen staan ook voor jou klaar om jouw droominterieur te verwezenlijken!

Binnenkijken bij: 'Een stijlvolle inrichting voor een nieuwbouwwoning'
Lees meer
Binnenkijken bij: 'Waar een warm interieur centraal staat'
Lees meer
Binnenkijken in Barneveld: 'Elegante meubels die harmonieus samenkomen tot een uniek interieur'
Lees meer