Binnenkijkers

De keuken als onderdeel van je interieur

Tegenwoordig is het steeds populairder om je keuken als onderdeel van je woonkamer te zien. Zo wordt de keuken vormgegeven en ingericht op een manier die past bij dat van de rest van de ruimte.

Tegenwoordig is het steeds populairder om je keuken als onderdeel van je woonkamer te zien. Zo wordt de keuken vormgegeven en ingericht op een manier die past bij dat van de rest van de ruimte. Voor Van Ginkel Keukens hebben we een keuken ingericht, zodat hij écht onderdeel wordt van het interieur. Het marmeren blad van het kookeiland strekt zich uit tot een prachtige eettafel. Dit geeft het geheel al een mooie aansluitende uitstraling. Wij hebben verder nog passende stoelen, schilderijen en een hanglamp gekozen.

Keukeninterieur Van Ginkel Keukens - Eigenstijl Wonen

Een warme keuken met een moderne uitstraling

In de keuken zorgen de natuurlijke materialen voor een warme uitstraling. De combinatie van marmer, hout en een minimalistisch ontwerp geven een gezellige sfeer zonder dat de uitstraling te druk wordt. Bij de inrichting van deze keuken hebben we dezelfde gedachte aangehouden. Door te kiezen voor eetkamerstoel Lucas in de kleur beige blijft kun je comfortabel tafelen in een stijlvolle eethoek. Aan de muren hebben we twee schilderijen gehangen waar de tinten van de keuken mooi in terugkomen. Boven de tafel hebben we een luxueuze hanglampgehangen waar we graag meer over vertellen.

Lamp 1 Van Ginkel Keukens - Eigenstijl Wonen

Lamp 2 Van Ginkel Keukens - Eigenstijl Wonen

Verlichting als kunst

De hanglamp van Maretti, die ook wel de Luxury Rings worden genoemd, doet zijn naam echt eer aan. Drie metalen ringen van verschillende groottes hangen in elkaar en zijn elk voorzien van verlichting aan de binnenkant. Dit geeft de lamp een moderne en abstracte uitstraling, die past in veel verschillende interieuren. Deze lamp is een echte eyecatcher en zal onderwerp van veel gesprekken zijn!

Zoek jij ook advies over hoe je jouw keuken of andere ruimte kunt inrichten? Graag helpen wij je verder. De artikelen die je hier hebt gezien zijn een mooi voorproefje van ons assortiment, maar in onze webshop vind je er nog veel meer. Je bent ook van harte welkom in onze showroom in het hart van Nederland. Hopelijk zien we je dan snel!

Binnenkijken in Barneveld: 'Elegante meubels die harmonieus samenkomen tot een uniek interieur'
Lees meer
Binnenkijken in Amersfoort: ‘Nieuwbouwhuis met indrukwekkende eyecatcher’
Lees meer
Binnenkijken in prachtig woonhuis: indrukwekkend en karaktervol
Lees meer