Binnenkijkers

Binnenkijken in een stijlvolle tussenwoning

We mogen binnenkijken in deze leuke tussenwoning in Barneveld. De bewoners hebben voor iedere ruimte de mooiste interieur items geselecteerd, die samen een prachtig geheel vormen. Van de in het oog springende keukenverlichting tot de heerlijke hoekbank.

Van een nieuwe, moderne tussenwoning echt een fijn eigen plekje maken. Dat hebben de eigenaren van deze tussenwoning waargemaakt. 

Een lichte hal met mooie details

Als we binnenkomen in de lichte hal zien we direct dat over dit interieur goed is nagedacht. Onze prachtige Cheetah vaas staat hier te schitteren op een smalle sidetable, mooi gestyled met een aantal pluimen.  

De grote wandspiegel en de glazen deur zorgen samen voor een heel ruim gevoel. Wist je dat een spiegel een ruimte optisch groter laat lijken? Een spiegel vangt veel licht op waardoor een ruime lichter en ruimtelijker wordt.

 

Een rustige, moderne woonkamer

Vanaf de hal lopen we binnen in de rustige, moderne woonkamer. Door de eenheid in stijl en kleur straalt de hele woning rust uit. Bij de lichte muren is gekozen voor meubels in grijs-, en taupe tinten. In combinatie het zwart wat veel terugkomt en enkele gouden detailleringen een heel stijlvol plaatje!

Benieuwd naar welke meubelstukken je ziet in deze woonkamer? We zien een heerlijke hoekbank, ronde salontafeltjes (gecombineerd met een bijpassende poef), twee prachtige fauteuils, een hoge, stijlvolle kast en de mat zwarte vloerlamp van Light & Living met een chique lampenkap. 

 

De eethoek met moderne hanglamp

De eethoek, tussen de woonkamer en keuken in, past door de rustige en luxe meubels perfect bij het interieur van deze tussenwoning in Barneveld. De warm ogende eetkamerstoelen kleuren perfect bij de vloer en de grote eettafel. 

De hanglamp boven de donkere eettafel is modern en is hier een echte eyecatcher. Deze hanglamp kan helemaal naar eigen smaak worden samengesteld. Bijvoorbeeld met diverse vormen en kleuren glas en met verschillende plafondplaten.

Keuken verlichting

Een moderne, luxe keuken nóg meer uitstraling geven? Dat is hier met de Maretti inlet lampen echt perfect gelukt. Deze Maretti wandlamp is zwart van buiten en heeft een gouden binnenzijde. Doordat de designlamp naar boven én naar beneden licht verspreidt is het resultaat echt prachtig. 

 

 

Slaapkamer verlichting 

Ben jij nog op zoek naar passende slaapkamer verlichting? Terwijl we binnenkijken in deze tussenwoning zien we een mooi voorbeeld. Er is hier gekozen voor de Light & Living tafellamp met een rechthoekige, velours lampenkap.

 

Wij vonden het heerlijk om in deze tussenwoning binnen te mogen kijken! Heb je inspiratie opgedaan en ben je op zoek naar bepaalde items? Je vindt ze in onze webshop.

Heb je plannen om je interieur helemaal een flinke make-over te geven? Onze interieurstylisten denken graag met je mee. Zien we je in onze grote woonwinkel?

 

 

 

 

 

 

Binnenkijken bij: 'Een stijlvolle inrichting voor een nieuwbouwwoning'
Lees meer
Binnenkijken bij: 'Waar een warm interieur centraal staat'
Lees meer
Binnenkijken in Barneveld: 'Elegante meubels die harmonieus samenkomen tot een uniek interieur'
Lees meer