Meubelzaak Bennekom

Welkom bij Eigenstijl Wonen! De meubelzaak in de regio Bennekom met een ruime assortiment op het gebied van wonen.

Bezoek winkelMeer over ons

Dé meubelzaak in de regio Bennekom

Woninginrichting en styling
Bij meubelzaak Eigenstijl Wonen in de regio Bennekom vindt u een compleet aanbod meubels, woonaccessoires en verlichting. Maak van uw huis een thuis met de sfeervolle interieurinrichting van Eigenstijl Wonen. Wij adviseren u graag!

Online en offline meubelzaak in de regio Bennekom
Shop onze uitgebreide wooncollectie online of breng een bezoek aan onze meubelzaak in de regio Bennekom. Onze meubelzaak is voorzien van een ruime showroom. Hier vindt u een uitgebreide showroom is ingericht met woonkamers in verschillende woonstijlen. Onze assortiment aan wooninrichting bevat bekende merken zoals Brinker carpets, Duran, Eleonora, Layer by Adje, Light en Living, Leclercq en bouwman, Maretti, Mateus, PTMD, Still, Woodwick. Kom gezellig bij ons langs in onze meubelzaak in de regio Bennekom en laat u inspireren voor uw eigen woninginrichting.

Complete interieurinrichting Bennekom

Bent u op zoek naar een stijlvolle nieuwe woninginrichting in de regio Bennekom? Onze interieur stylisten staan voor u klaar! Wij geven u graag advies voor een passend interieur dat aansluit bij uw woonwensen. Alvast inspiratie opdoen voor uw interieur? Bekijk onze gerealiseerde projecten.

Bekijk onze projecten

Neem alvast een kijkje in onze meubelzaak

Welkom in onze meubelzaak in Midden Nederland

Eigenstijl Wonen
Wattstraat 2
3771 AG Barneveld
0342-414021
[email protected]

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag13:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 16:00
ZondagGesloten
Social media