Stoere eettafels

Een stoere eettafel herkent u uit duizenden. Deze eettafel heeft een dik houten tafelblad en een tafelpoot waar je U tegen zegt. U kunt er letterlijk niet omheen. Grove balken en metalen afwerkingen komen in de stoere eettafel duidelijk naar voren. Is uw interieur klaar voor zo’n stoere eettafel?

Lees meer

De stoere eettafel is niet geschikt om ergens in een hoekje te plaatsen. Nee, deze tafel verdient een prominente plek in uw interieur. Hij mag gezien worden. In het grote, massieve tafelblad zijn de noesten nog duidelijk zichtbaar. Het is een tafel waaraan u graag plaatsneemt, om iedere keer weer nieuwe lijnen in het tafelblad te ontdekken.

 

Een landelijke of een industriële stoere eettafel

Hoe stoer uw stoere eettafel er uiteindelijk uit komt te zien is aan u. Gaat u voor de landelijke eettafel, die toevallig ook een stoere look heeft of kiest u voor een industriële eettafel van Eigenstijl Wonen? Iedere eettafel heeft zijn eigen stoere kenmerken en het is aan u om te beslissen of u de tafel stoer genoeg vindt voor in uw eigen eetkamer.

In onze woonwinkel in Barneveld vertellen onze interieurstylisten u met liefde welke interieuritems u het beste met een stoere eettafel kunt combineren. Zij tonen u ons ruime assortiment aan eetkamerstoelen en vertellen u welke verlichting het beste bij deze eettafel past. Heeft u specifieke vragen, dan staan zij klaar om u van dienst te zijn.

 

De mooiste stoere eettafel koopt u bij Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen bieden wij u een gevarieerd aanbod aan stoere eettafels. Wanneer u de eettafel bij ons koopt, dan profiteert u bovendien van vele andere voordelen:

  • De eettafels worden volledig voor u gemonteerd.
  • U kunt de eettafel die u online heeft gezien, met eigen ogen komen bewonderen in onze woonwinkel op onze locatie in Midden-Nederland.
  • Onze interieurstylisten staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van een stoere eettafel die geheel aan uw wensen voldoet.
  • Het is mogelijk om uw stoere eettafel te bestellen en deze pas achteraf te betalen.

Wilt u met eigen ogen zien hoe een ruimte eruit ziet met een stoere eettafel? Kom dan langs in onze showroom in Barneveld en ervaar het zelf.