Landelijke eettafels

Bent u op zoek naar een landelijke eettafel? Bij Eigenstijl Wonen helpen wij u graag om de eettafel van uw dromen te vinden. Een landelijke eettafel is een eettafel die tegen een stootje kan, maar ook een tafel die warmte uitstraalt. Iedereen in huis komt graag samen aan deze sierlijke tafel, met zijn ronde vormen. Het is het centrale middelpunt van uw eetkamer.

Lees meer

Landelijke eettafels zijn er in verschillende maten en vormen. Het materiaal staat niet per definitie vast en ook qua kleur valt er genoeg te kiezen. Zo is er altijd een landelijke eettafel die aan uw wensen voldoet. Kom gerust eens bij ons langs in onze woonwinkel in Barneveld, om daar het aanbod van landelijke eettafels met eigen ogen te bekijken.

 

Ontdek de verscheidenheid aan landelijke eettafels

De grootte van uw landelijke eettafel is natuurlijk mede bepalend voor het uiterlijk en de plek die het daardoor inneemt in uw eetkamer. Kiest u voor een royale kloostertafel, waaraan u met een groot gezelschap kunt zitten, of gaat uw voorkeur uit naar de wat kleinere eettafel in ronde vorm? Welk type landelijke eettafel u ook kiest, u haalt altijd een blikvanger in huis.

De landelijke eettafels uit de collectie van Eigenstijl Wonen hebben een massief houten tafelblad. Kies voor een white wash eettafel, waarbij een deel van het hout een gebleekte uitstraling krijgt. Of behoud juist het natuurlijke karakter door de kleur van het hout in stand te houden. U ziet het, er zijn veel mogelijkheden.

 

De mooiste landelijke eettafels vindt u bij Eigenstijl Wonen

Is uw keuze op een landelijke eettafel gevallen, kom deze dan gerust bewonderen in onze woonwinkel. Als u een landelijke eettafel bij Eigenstijl Wonen koopt, dan profiteert u bovendien van onderstaande voordelen:

  • Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw interieuritems. Naast eettafels, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires.
  • Onze woonwinkel bevindt zich op een locatie in Midden-Nederland en is daarom goed bereikbaar. 
  • Het is mogelijk om uw landelijke eettafel achteraf te betalen. Hierdoor loopt u geen enkel risico.
  • Heeft u op internet een tafel naar uw wens gezien, maar wilt u graag nog wat meer informatie? Onze interieurstylisten staan voor u klaar om al uw interieurvragen te beantwoorden.

Bent u op zoek naar interieurideeën om uw woonkamer in te richten rondom uw nieuwe landelijke eettafel? Kom dan gerust eens langs in onze woonwinkel in Barneveld.