Industriele eettafels

Bent u op zoek naar een stoere, massieve eettafel? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod industriële eettafels. De industriële eettafel combineert hout en metaal, waardoor de eettafel rechtstreeks uit een verlaten fabriekspand lijkt te komen. Industriële eettafels kenmerken zich door robuust hout, waarin de noesten nog zichtbaar zijn. Vaak zijn de poten grof geschuurd voor een extra stoere uitstraling en voor versieringen en frutsels is geen ruimte.

Lees meer

Dat een industriële eettafel bij uw interieur moet passen is een fabel. Een industriële eettafel is juist erg goed te combineren met een moderne stoel, maar uiteraard past ook een eetkamerstoel met metalen poten goed bij deze karakteristieke eettafel. Kiest u voor een volledig industriële interieurstijl of combineert u liever?

 

Het gemak van een industriële eettafel

Een stoere, industriële eettafel is een echte eyecatcher in uw interieur. Deze massieve eettafel kiest u daarom niet alleen voor het gemak, maar vooral ook voor het design. De metalen onderdelen wrijft u in een simpele beweging schoon met een vochtige doek en onderhoud is nagenoeg niet nodig. Ook het tafelblad van een industriële eettafel van hout veegt u schoon met een vochtige doek.

De keuze voor een industriële eettafel is afhankelijk van uw huidige inrichting. Wilt u iets compleet anders of gaat u voor een stijl die vaker in het interieur terugkomt? Met een industriële eettafel haalt u een meubelstuk in huis waar alle ogen op gericht zijn. Laat u door onze interieurstylisten in onze woonwinkel adviseren over het combineren van verschillende interieurstijlen.

 

De mooiste industriële eettafels vindt u bij Eigenstijl Wonen

Is uw keuze gevallen op een industriële eettafel of wilt u zich nog iets verder oriënteren? Bij Eigenstijl Wonen helpen we u graag verder. U profiteert bovendien van de volgende voordelen:

  • Onze woonwinkel bevindt zich op een centrale locatie in Midden-Nederland. Kom daarom gerust langs om de meubels van uw keuze in de showroom te bewonderen.
  • Onze stylisten staan graag voor u klaar om u te adviseren over het combineren van verschillende interieurstijlen. Ook wanneer u op zoek bent naar bijpassende hanglampen voor boven de tafel, laten zij u graag de mogelijkheden zien.
  • Bij Eigenstijl Wonen is het mogelijk om achteraf te betalen. U loopt zo geen enkel risico.
  • Heeft u een industriële eettafel naar uw wens gevonden? Wij monteren hem graag voor u.

In onze winkel in Barneveld vertellen wij u graag meer over deze stoere interieurstijl en de items die binnen een industriële inrichting niet mogen ontbreken. Kom daarom gerust bij ons langs.