Ronde fauteuil

Een ronde fauteuil, ook wel een leunstoel genoemd, wordt vaak in de woonkamer geplaatst als extra zitplaats. Een ronde fauteuil is heerlijk om even lekker in te ontspannen en relaxen. De diversiteit in ronde fauteuils als het gaat om materialen, stijlen en kleuren zorgen dat dit voor ieder interieur een optie is. 

Lees meer

Een fauteuil, daarin zit u minstens zo lekker op een heerlijk comfortabele bank. Lekker wegzakken, wegdromen en genieten, dat is waar een ronde fauteuil voor is gemaakt. En het allerleukste? Een ronde fauteuil zit niet alleen heerlijk, maar is ook volledig naar eigen smaak samen te stellen!

 

Verschillende ronde fauteuils

Eigenstijl Wonen heeft diverse ronde fauteuils in het assortiment. Iedere fauteuil met eigen kenmerken, eigen specificaties en een eigen stijl. Maar, de verschillende ronde fauteuils kunt u ook nog naar eigen stijl en smaak samenstellen door zelf de stof en de kleur te bepalen.

Welke stof u kiest voor de fauteuil heeft alles te maken met wat u prettig vindt. Velours heeft bijvoorbeeld een hele luxe uitstraling en voelt warm en zacht aan. Leer ziet er stoerder uit, is duurzaam en past zich gemakkelijk aan aan de lichaamstemperatuur. Zo heeft ieder materiaalsoort zijn eigen eigenschappen, waaruit u een keuze kunt maken. Onze interieurstylisten vertellen u hier graag meer over!

 

Ronde fauteuils shoppen bij Eigenstijl Wonen

Weet u al precies welke stoel u wilt? Dan kunt u deze in onze webshop gemakkelijk bij ons bestellen. Het kan natuurlijk ook dat u graag nog even wilt proefzitten en voelen, daarvoor bent u hartelijk welkom in onze ruim opgezette winkel in Barneveld! Onze ervaren interieurstylisten helpen en adviseren u graag. Bij Eigenstijl Wonen profiteert u van de volgende voordelen:

  • Onze showroom ligt op een centrale locatie in Midden-Nederland. Kom de fauteuils gerust eens in het echt testen!
  • Wij bieden een montageservice voor meubels. U hoeft uw fauteuil dus niet zelf in elkaar te zetten. 
  • U kunt uw ronde fauteuil ophalen in Barneveld of thuis laten bezorgen. 
  • Bestelt u voor 14.00 uur? Dan heeft u uw nieuwe leunstoel de volgende dag al in huis!