Industriële kroonluchters kopen? Bestel industriële kroonluchters online bij Eigenstijl Wonen

Het lijkt een beetje in tegenspraak met elkaar: industrieel en kroonluchter. Een industrieel interieur is stoer en robuust, met aardse en grijze kleuren en geen poespas. Een kroonluchter doet denken aan romantisch, landelijk of klassiek. Toch past ook in een industrieel interieur een kroonluchter.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Lampenkapjes of kristal zijn niet geschikt voor een industriële kroonluchter. Eerder een strak frame met no-nonsense lampjes, al dan niet in kaarsvorm. Als het maar niet te krullerig wordt. Het moet vooral stoer ogen, zo’n industriële kroonluchter.

 

Industriële kroonluchter bij Eigenstijl Wonen

Eigenstijl Wonen heeft een groot assortiment lampen en alles wat daarbij hoort. Logisch, want wij zijn expert in verlichting, en dat is geen loze kreet. Wij helpen u graag de industriële kroonluchter uit te zoeken die precies in uw unieke interieur past. Onze interieurstylisten staan bekend om hun goede adviezen en suggesties. Iedere klant die onze woonwinkel in het midden van het land bezoekt, kan daarover meepraten.

Zoekt u een industriële kroonluchter voor in de hal of gang van uw woning? Of voor een stoere look in de living? Het karakter van de ruimte waar de kroonluchter komt te hangen, bepaalt mede hoe die eruit moet zien. Niet alleen wat betreft de grootte, maar ook voor de uitstraling van de kroonluchter. Als hij niet brandt, is hij net zo sfeerbepalend als wanneer hij wel brandt.

Mag uw industriële kroonluchter de aandacht trekken, dan is het uitgangspunt anders dan wanneer hij puur functioneel is. Een plafondlamp in een grote vestibule of brede gang kan veel te iel overkomen. Een kroonluchter past daar wel goed. Het licht is eveneens functioneel, maar daarom niet ongezellig.

 

Industriële kroonluchter als sfeervol element

Een industriële kroonluchter in de huiskamer, of in een grote woonkeuken is een sfeervol element in uw interieur. Die mag gerust gezien worden. Daar houdt u natuurlijk rekening mee als u voor een dergelijke ruimte een kroonluchter zoekt. Sfeer die in uw interieur past, is heel belangrijk. Minimalistisch of landelijk. Voor elke stijl hebben wij een passende lamp.

Als u een mooie industriële kroonluchter heeft uitgezocht, kunt u hem zo meenemen, als hij op voorraad is. Past hij niet in uw auto, dan bezorgen wij hem bij u thuis. Wij hangen hem ook voor u op, als klussen niet uw sterkste kant is. Dat zijn allemaal voordelen van winkelen bij Eigenstijl Wonen. Alles in één hand. En als u pas achteraf wil betalen, kan dat ook. Bij Eigenstijl Wonen staat u voorop.

Als u bestelt in onze webwinkel, dan heeft u uw nieuwe meubelstuk morgen al in huis, als u voor 14.00 uur bestelt.