Industriële hanglampen

Stoer, robuust, een herinnering aan lang vervlogen tijden, dat is de moderne industriële hanglamp. Waren die lampen er vroeger in de fabriek om de arbeiders tijdens hun werk bij te lichten, nu zijn ze onderdeel van een designinterieur waar functionaliteit hand in hand gaat met sfeer.

Lees meer

Die grote lampen van weleer brandden vaak op gas, omdat elektriciteit nog niet overal verkrijgbaar was. Zo groot als die lampen toen waren, zo groot zijn de industriële hanglampen van Eigenstijl Wonen niet, maar een aantal heeft wel degelijk een flinke omvang.

 

Industriële hanglampen van metaal

Tegenwoordig zijn de meeste industriële hanglampen van metaal of metaaldraad. Oud gemaakt en zilver of brons gekleurd om de authenticiteit zo goed mogelijk te benaderen. Een beetje smoezelig en een beetje gebruikt, zodat ze perfect bij de sfeer van een industrieel interieur passen.

Ruw geschilderde of ongeschilderde wanden, onbewerkte houten meubels en kleuren in de aardse kleurenwaaier. Dat is dé industriële inrichting van dit moment. In een flink huis, in een kantoor of een designwinkel waar ze mode, woonaccessoires, schoenen en meubels verkopen.

Hanglampen hangen vaak boven de eet- of werktafel, en dat is ook het geval bij de industriële hanglamp. Maar ook een klein hoekje in huis is heel goed met een industriële hanglamp te verlichten, als u maar rekening houdt met de inrichting. Niemand loopt graag letterlijk tegen de lamp.

 

Industriële hanglampen en accessoires

Bij Eigenstijl Wonen hebben we niet alleen industriële hanglampen, maar ook staande lampen en wandlampen in die stijl. Plus woonaccessoires die goed bij een industrieel interieur passen. Kom dus eens lekker sfeer proeven in onze woonwinkel midden in het land. Een lamp moet u immers ook brandend zien, en dat kan bij ons. Wij zijn specialist in verlichting, dus we hebben een groot assortiment.

Vindt u het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien? Een van onze stylisten helpt u graag bij het kiezen, het elimineren en het samenstellen van een short list. Om zo een goede keuze te maken. Wij willen dat u helemaal tevreden onze woonwinkel verlaat. Daarom kunt u bij ons ook achteraf betalen, als u dat wilt. En bestelt u voor 14.00 uur een industriële hanglamp in onze webshop, dan hebt u hem de volgende dag al in huis. Dan kunt u binnenkort al van uw nieuwe hanglamp genieten!