Moderne design vazen & schalen

Bloemen zijn prachtig. Ze fleuren je huis op. Een stukje natuur zo bij je binnen. En dat verdient een prachtige vaas. Een vaas die onderdeel uitmaakt van uw interieur. Doordat hij mooi in dezelfde stijl als uw inrichting is, of juist een tikkeltje anders. Een vaas die gezien mag worden. Zo'n vaas vindt u bij Eigenstijl Wonen.

Lees meer

Moderne design vazen kopen: blikvangers pur sang

Met onze design vazen haalt u een blikvanger in huis. In allerlei groottes en kleuren. Van glas tot keramiek. Vazen die het hele jaar door een plekje in uw inrichting verdienen. Waar een bloemetje kan, maar niet hoeft. Wat dacht u van een vaas van 2 meter hoog? Of een stoere betonnen vaas? Zeker weten dat u in onze collectie een prachtige vaas vindt die bij u past.

Vazen van topmerken als Duran, Haans en PTMD

Een vaas moet van topkwaliteit zijn. Stijl en kwaliteit zijn dan ook toevertrouwd aan de fabrikanten uit onze vaascollectie. Wat dacht u van de grootsheid van Duran? De stoerheid van PTMD? Of gaat u voor de elegantie van Haans Lifestyle vazen?

Bestel online of bewonder ze in onze woonwinkel

Een groot gedeelte van onze vazencollectie vindt u online. Wilt u de vaas eerst bekijken? Kom dan naar onze woonwinkel. Naast een prachtige collectie vazen vindt u daar nog veel meer wooninspiratie. Onze stylisten helpen u bij het maken van de juiste keuze.