Bastion borden

De Bastion borden passen perfect bij een stoer interieur of juist bij een landelijk interieur. Zeker in combinatie met andere Bastion items stelen deze eenvoudig gedesignde Bastion borden echt de show aan tafel. Zwart en wit zijn de basiskleuren die Bastion al jarenlang gebruikt in de designs. Deze twee basiskleuren zorgen voor sfeer en voor rust in huis.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Bastion Collections borden in verschillende soorten en maten

Ieder seizoen brengt Bastion Collections een nieuwe of aangepaste collectie op de markt. Ieder item wat Bastion op de markt brengt past bij de hele collectie. Dit geeft u optimale combinatie vrijheid, tenslotte zorgt dit dat ieder item mooi met elkaar gecombineerd kan worden.

Deze nieuwe collectie die ieder seizoen beschikbaar komt, zorgt ook dat u bij de aanschaf van Bastion borden volop keus heeft. Kiest u voor ronde borden? Of toch voor ovale of vierkante Bastion borden? Kiest u voor de Bastion borden met een simpel patroon, zoals strepen of een hartje? Of gaat u voor de basic variant? Het kan allemaal!

 

Bastion borden koopt u bij Eigenstijl Wonen

De Bastion borden zijn een heerlijke aanvulling op het hele Bastion servies. De Bastion borden zijn eenvoudig en smaakvol te combineren met andere woondecoratie items en met uw interieur. Kom naar de Eigenstijl Wonen winkel of bestel direct online.

Door bij Eigenstijl Wonen te shoppen, profiteert u van de onderstaande voordelen:

  • Vóór 14.00 uur bestelt in onze webshop, is morgen in huis!
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen risico.
  • Laat uw Bastion borden makkelijk thuisbezorgen of haal het op in onze winkel.

Ziet u uw favoriete Bastion borden, maar wilt u het eerst even komen bekijken? Bezoek dan onze winkel in Barneveld voor het volledige assortiment.