Spiegels

Hoe lang staat u per dag voor de spiegel? Vrouwen kijken gemiddeld 55 minuten per dag naar zichzelf en mannen 25 minuten. Spiegels zijn dus onmisbare items voor in uw toilet, hal, slaap-, bad- of woonkamer. Nou ja, eigenlijk kunt u in iedere ruimte van uw huis wel een spiegel gebruiken. Wel zo praktisch!

Lees meer

Een spiegel is er natuurlijk om in te kijken, maar wist u dat een spiegel uw ruimte ook optisch groter doet lijken? Een kleine kamer oogt in een handomdraai ruimer wanneer u een grote spiegel aan de wand hangt. Genoeg reden om snel door de collectie spiegels van Eigenstijl Wonen te bladeren.

 

Spiegels: Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Naar welke soort spiegel bent u op zoek? Een badkamerspiegel is anders dan een spiegel voor in de woonkamer of hal. In deze ruimtes is de spiegel vooral decoratie en in de badkamer moet de spiegel zowel strak als functioneel zijn. Hoe moet u anders uw make-up aanbrengen of uw gezicht scheren? Een spiegel zonder lijst, maar met verlichting, kan daarvoor heel praktisch zijn.

Welke interieurstijl moet uw spiegel hebben? Gaat u voor een houten frame? Daarmee haalt u warmte in huis. Deze spiegels staan mooi in een landelijk interieur. Of houdt u van minimalistisch en strak? Kies dan een spiegel met lichte kleuren van klein formaat. Die staan prachtig in een modern interieur. Spiegels hangen ook mooi boven fauteuils of dressoirkasten. Met het ruime assortiment spiegels bij Eigenstijl Wonen hebben we voor ieder wat wils!

 

Bij Eigenstijl Wonen shopt u spiegels

Wilt u van uw hal een mooie entree maken? Of in iedere ruimte in huis even in de spiegel kunnen kijken? Kijk dan snel in de collectie spiegels van Eigenstijl Wonen.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • Voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw spiegel de volgende dag al in huis. 
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen enkel risico. 
  • De collectie met eigen ogen bekijken? Kom naar onze showroom in Barneveld. 
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.

Heeft u uw favoriete spiegel gezien op de website, maar wilt u eerst even zien of het de beste keuze is? Bezoek dan onze showroom om het assortiment in het echt te bekijken. Geen tijd of mogelijkheid om langs te komen? Bekijk dan onze collectie in de online catalogus en bestel eenvoudig via onze webshop.