Magazinemanden

Magazinemanden zijn een praktische en decoratieve aanvulling op uw interieur. Het is ideaal als bewaarplek voor uw tijdschriften, magazines en kranten, waardoor deze niet in uw woonkamer of interieur rondslingeren. Bij Eigenstijl Wonen vindt u magazinemanden van uitstekende kwaliteit.

Lees meer

Slingeren er bij u in huis vaak kranten, tijdschriften en magazines rond? Magazinemanden zouden dan wel eens dé oplossing kunnen zijn. Deze speciale woondecoratie items zijn gemaakt als opbergmand voor al uw papierwerk. 

 

Magazinemanden; praktisch en decoratief

De magazinemanden in het assortiment van Eigenstijl Wonen zijn niet alleen praktisch en functioneel als opbergplek. De manden zijn ook zo ontworpen dat het een écht decoratie item wordt binnen uw interieur. 

Door magazinemanden te combineren met andere woondecoratie items, zoals bijvoorbeeld sidetables, vloerkleden en / of rieten manden kunt u uw interieur precies inrichten zoals u wilt. Maak uw interieur praktisch én decoratief door diverse items met elkaar te combineren. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van uw interieur? Dan staan onze ervaren interieurstylisten voor u klaar in onze winkel.

 

Shop magazinemanden bij Eigenstijl Wonen

Magazinemanden zijn een leuke en handige aanvulling op het interieur. Bij Eigenstijl Wonen vindt u leuke magazinemanden die goed te combineren zijn met diverse interieurstijlen. Shop bij Eigenstijl Wonen en profiteer van onder andere deze voordelen:

  • Bij Eigenstijl Wonen kunt u achteraf betalen. U loopt zo niet het risico dat u betaalt voor iets wat u nog niet in huis heeft.
  • Onze woonwinkel vindt u op een centrale locatie in het midden van het land. De showroom is hierdoor voor iedereen goed bereikbaar. 
  • Bestelt u voor 14:00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis