Robuuste sidetable

Een robuuste sidetable past niet in elk interieur. De stoerheid van dit meubel zou heel erg detoneren bij sierlijk vormgegeven banken en fauteuils, delicate lampenkappen en een set frêle eetkamerstoelen rondom een dito eettafel. Een robuuste sidetable heeft robuuste maatjes nodig.

Lees meer

Hebt u een landelijk of industrieel interieur, dan komt de robuuste sidetable uitstekend tot zijn recht. Als er plaats voor is, want robuust houdt van ruimte. En een sidetable eigenlijk ook. Want de sidetable staat mooi te staan in uw interieur, zonder dat hij direct een functie heeft. Weggedrukt tegen een muur of achter een bank komt de sidetable niet goed uit de verf.

 

Robuuste sidetable meestal van hout

Het materiaal van een robuuste sidetable is meestal hout. Onbewerkt hout, dat wil zeggen, wel klaargemaakt voor uw interieur, maar niet geschilderd of gelakt. Er kunnen stalen poten onder zitten, maar die zijn net zo vaak van hetzelfde hout als het blad. Hoe robuust wil u het hebben? Dat ligt vooral aan de dikte van het tafelblad. Waarbij de dikte van de poten dan wel matchen.

Eigenstijl Wonen heeft robuuste sidetables die u beslist moet komen bekijken in onze woonwinkel. Die ligt heel centraal in Barneveld, en wij ontvangen u daar met plezier. Als u wilt, kan een ervaren interieurstylist u assisteren bij uw rondgang door onze winkel. Kijkt u liever alleen rond, dan is dat natuurlijk geen probleem. Bij vragen staat er altijd iemand voor u klaar.

 

Robuuste sidetable met accessoires

Op een robuuste sidetable horen robuuste woonaccessoires. Sierlijk porselein, of een klein vaasje met een paar bloemetjes hebben daar niets te zoeken. Een stoere stallantaarn met kaars, of een industriële tafellamp, daar is de sidetable voor gemaakt. Een stoer kunstobject is natuurlijk ook prima, of een flinke vaas met bloemen. Alles moet passen bij het stoere karakter van de robuuste sidetable.

Onze stylistes kunnen u vertellen hoe u de robuuste sidetable het beste onderhoudt en reinigt. U koopt een meubel immers voor de lange termijn. Kunt u de sidetable niet zelf meenemen, dan bezorgen wij die graag voor u.

Misschien heeft u eerst rondgeneusd in onze webshop, voordat u naar Barneveld kwam. U zou niet de eerste zijn… En wie weet heeft u daar al een robuuste sidetable gevonden. Als u thuis uw keuze al hebt gemaakt, en u bestelt uw wandtafel voor 14.00 uur dan heeft u hem de volgende dag al in huis. En als u wilt, betaalt u pas achteraf.