Tafels

Tafels zijn onmisbaar in huis. Zo is er de salontafel die we nodig hebben in onze woonkamer, de eettafel waaraan we dineren en werken, bijzettafels die ideaal zijn voor bij onze comfortabele stoel of bank en sidetables die net voor dat beetje extra sfeer in huis zorgen. Eigenstijl Wonen heeft van al deze soorten tafels een uitgebreid assortiment beschikbaar.

Lees meer

Bent u op zoek naar een tafel voor in uw woning? Bekijk ons ruime aanbod tafels dan eens en ontdek of uw droomtafel erbij zit. 

 

Verschillende stijlen tafels

In het assortiment van Eigenstijl Wonen vindt u verschillende tafels. Verschillende soorten, verschillende maten, verschillende vormen en ook tafels voor de verschillende interieur stijlen. Zo bieden wij tafels aan die perfect zijn voor een landelijk interieur, maar ook tafels die in een industriële interieurstijl prachtig uitkomen. Bij Eigenstijl Wonen kiest u de tafel die bij uw smaak, uw interieur en uw gezin past. Net zo groot als u zelf wilt, in de vorm die u zelf kiest en in de samenstelling die bij uw woning past. 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat de definitieve keuze voor een tafel lastig kan zijn. Daarom staan onze ervaren interieurstylisten voor u klaar om u, indien gewenst, van advies te voorzien. 

 

Tafels voor uw interieur bij Eigenstijl Wonen

Bent u op zoek naar een kwalitatieve eettafel, een handige sidetable of naar een bijzettafel of salontafel? Eigenstijl Wonen heeft voor ieder interieur passende tafels van uitstekende kwaliteit. U profiteert bij ons van onderstaande voordelen:

  • Als u voor 14.00 uur bestelt, heeft u uw tafel(s) de volgende dag al in huis. 
  • U kunt ervoor kiezen om uw tafel(s) zelf op te halen op onze locatie in Barneveld of bij u thuis te laten bezorgen. 
  • Maak gebruik van onze montageservice en bespaar tijd en energie! Bovendien weet u zeker dat het meubel goed in elkaar wordt gezet.

Twijfelt u nog over het online aanschaffen van een tafel? In onze showroom in Barneveld kunt u de tafel eerst met eigen ogen komen bekijken, om zo zekerheid te krijgen over uw aankoop.