Robuuste eettafels

Bent u op zoek naar een nieuwe eettafel en mag deze best een stoer uiterlijk hebben? Dan is een robuuste eettafel een goede keuze. De robuuste eettafel kenmerkt zich door zijn vaak grove afwerking en de grote, massieve onderdelen. Met dit type eettafel geeft u direct body aan uw interieur.

Lees meer

Omdat we dagelijks vele uren aan de eettafel doorbrengen, moet deze niet alleen decoratief, maar vooral ook stevig en functioneel zijn. We schuiven aan voor een drankje of een snelle hap, nuttigen er een uitgebreide maaltijd of gebruiken de eettafel als werkplek. Kiest u voor een gladde afwerking van het houten tafelblad of wilt u de noesten van het eiken of teak nog kunnen voelen? En, niet geheel onbelangrijk, hoe groot moet de robuuste eettafel van uw dromen zijn?

 

De robuuste eettafel als blikvanger

Het stoere uiterlijk van de robuuste eettafel valt direct in uw eetkamer op. Het is daarom belangrijk om uitgebreid stil te staan bij uw wensen. Wilt u een tafelblad van eiken- of teakhout? Vindt u duidelijk voelbare onregelmatigheden in de planken mooi of kiest u voor een gladgeschuurde afwerking? Gaat uw voorkeur uit naar een houten onderstel of laat u het tafelblad rusten op poten van metaal?

Het zijn allemaal zaken om bij stil te staan, om zo de robuuste eettafel te vinden die volledig aan uw wensen voldoet. Het is immers een meubelstuk waar u nog vele jaren met plezier gebruik van wilt maken. Zowel in de afwerking als in de materiaalkeuze zijn er talloze mogelijkheden.

 

Voor de mooiste robuuste eettafels gaat u naar Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen vindt u altijd een robuuste eettafel die bij u past. Bovendien profiteert u bij ons onder meer van de volgende voordelen:

  • U vindt onze woonwinkel op een centrale locatie in Midden-Nederland. Kom daarom gerust eens langs om ons aanbod van robuuste eettafels te bekijken.
  • Shop uw complete interieur bij Eigenstijl Wonen. Onze stylisten helpen u graag om bijpassende binnenverlichting, meubels en woonaccessoires te vinden.
  • U kunt uw robuuste eettafel achteraf betalen. Zo loopt u geen enkel risico.
  • Bekijk online ons aanbod en bepaal in de showroom in Barneveld uw definitieve keuze.

Heeft u een keuze voor een robuuste eettafel gemaakt en wilt u meer weten over de materialen en de afwerking? Breng dan een bezoek aan onze woonwinkel in Barneveld en laat u verder informeren. We helpen u graag!