Velvet hoekbanken

Bent u net verhuisd en is er in uw nieuwe huis eindelijk plek voor die grote hoekbank waar u al jaren van droomt? Of is er door gezinsuitbreiding gewoon niet meer genoeg plek op de huidige 3-persoonsbank? Dan biedt een hoekbank uitkomst. Helemaal van nu is de velvet hoekbank; een comfortabele bank met een stofsoort die luxe uitstraalt. En een stofsoort die goed past bij ieder interieur; of dat nou landelijk, industrieel of modern is. 

Lees meer

Bij Eigenstijl Wonen hebben we de velvet woontrend inmiddels helemaal omarmd. Ontdek onze uitgebreide collectie en vindt de velvet hoekbank die het beste bij uw interieur past.

 

Durft u het aan - vraag ons om advies

Velvet of velours is een stofsoort die we in steeds meer interieurs terugzien. Zo is de velours lampenkap al in menig interieur terug te vinden. Durft u het aan om een stapje verder te gaan? Met haar glans drukt velvet echt een stempel op uw interieur. Als u nog twijfelt, laat u dan adviseren door onze interieurstylisten. Aan de hand van foto’s en een omschrijving van de rest van uw interieur hebben ze genoeg om u te helpen bij de kleur- en stofkeuze en de opstelling van uw hoekbank.

 

Makkelijk in onderhoud

Een velvet hoekbank is makkelijk in onderhoud. De stof is erg sterk, waardoor het uitermate geschikt is voor intensief gebruik. Daarnaast is het niet gevoelig voor direct zonlicht en slijtvast. De kleur blijft daarom lang mooi. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u bij een velours bank na een tijdje een schaduw kan ontstaan op de plek waar u veel zit. Dit is echter makkelijk te verhelpen door de stof licht vochtig te maken en de stof voorzichtig op te ruwen met een kledingborstel of er een hele nacht een vochtige theedoek op te leggen.

 

Bij Eigenstijl Wonen vindt u een grote collectie velours hoekbanken

Een grote collectie velours hoekbanken staat in de showroom bij Eigenstijl Wonen op u te wachten. We helpen u graag bij het uitzoeken van de velvet hoekbank die past bij uw interieur. 

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • Onze showroom vindt u op een centrale locatie in Midden-Nederland en is dus ook vanaf uw woonplaats goed te bereiken. 
  • We verkopen alleen unieke items; zo haalt u echt een bijzondere velvet hoekbank in huis. 
  • Als u voor 14.00 uur bestelt, heeft u uw nieuwe hoekbank morgen al in huis.
  • Achteraf betalen is mogelijk. Zo loopt u geen enkel risico. 

Bent u benieuwd welke velvet hoekbanken bij onze interieurstylisten favoriet zijn of spotte u in onze webshop al een mooie bank? Kom dan gerust eens bij ons langs of bestel uw favoriet in onze webshop. Dan kunt u binnenkort al plaatsnemen op uw nieuwe bank!