Velours banken

Is het tijd voor een nieuwe bank? Omdat de huidige bank inmiddels behoorlijk versleten is of gewoon niet meer bij uw interieur past? Dan kan een leuke zoektocht beginnen. Want een bank kiest en koopt u niet zomaar. Hoe groot mag de bank zijn, welke kleur past het beste bij uw interieur en voor welke stof kiest u? Het zijn allemaal vragen die komen kijken bij de keuze voor een nieuwe bank. 

Lees meer


Wat de stof betreft is velours dé woontrend van dit moment. Meubels in deze zachte, glanzende stof met korte, subtiele haartjes zien we in steeds meer interieurs terugkomen. Bij Eigenstijl Wonen hebben we een mooie collectie velours banken om uit te kiezen.

 

Creëer luxe in uw interieur

Velours of velvet is al eeuwenoud en werd in de 17e eeuw gebruikt voor kleding, gedragen door de rijken der aarde. Dat is niet zo gek als u zich bedenkt dat de stof veel luxe uitstraalt. Dat komt onder meer door de kleurverandering waar velvet bekend om staat. Aai met uw hand over een velvet bank en zie hoe er een prachtige vleug in de stof ontstaat. In een handomdraai creëert u een luxe sfeer. 


Velours is niet alleen een luxe, maar ook een hele sterke stof. Dat maakt de stof ideaal voor meubels die intensief worden gebruikt, zoals banken. U hoeft niet bang te zijn dat de stof snel beschadigt of lelijk wordt. Ook niet als er kinderen of huisdieren in huis zijn. Een velvet bank is er dus voor de hele familie. En over familie gesproken; heeft u een groot gezin? Kijk dan ook eens naar onze collectie velvet hoekbanken.

 

Velvet banken shopt u bij Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen hebben we een mooie collectie velvet banken. Bent u op zoek naar een nieuwe bank voor in uw huidige interieur, of bent u net verhuisd en gaat uw hele inrichting op de schop? Laat u dan verrassen door onze grote collectie.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • Onze showroom ligt op een centrale locatie in Midden-Nederland. Breng gerust eens een bezoek om de velours banken in het echt te bekijken.
  • We verkopen alleen unieke items voor uw interieur; zo haalt u echt een bijzondere velours bank in huis. 
  • U kunt uw nieuwe bank bij ons afhalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen. 
  • Bestelt u voor 14.00 uur? Dan heeft u uw nieuwe velvet bank morgen al in huis! 

Heeft u op onze website al een mooie velours bank gezien? Kom dan gerust eens bij ons langs om even te proefzitten of bestel uw favoriete bank in onze webshop. We helpen u graag bij het vinden van een mooie velours bank voor uw interieur!