Stoere bankstellen

Kan uw zithoek wel wat extra pit gebruiken? En bent u op zoek naar een bank die perfect past bij een industrieel of modern interieur? De collectie stoere bankstellen van Eigenstijl Wonen biedt uitkomst. Het design van deze banken is robuust. We gebruiken grove stoffen en donkere kleuren. Zo krijgt dit type bank de juiste uitstraling waar u naar op zoek bent.

Lees meer

Houdt u van een industriële woonstijl? Dan is een stoer bankstel een onmisbaar meubelstuk voor in uw woonkamer. Door de urban look krijgen deze banken extra karakter en ogen ze uniek en authentiek. Niet iedereen heeft het geluk om in een artistieke loft te wonen, maar u bootst deze stijl gemakkelijk na door zo’n stoere bank in huis te halen. Laat u inspireren door het assortiment van Eigenstijl Wonen!

 

De ingrediënten voor stoere bankstellen

Voor de bekleding van stoere bankstellen gebruiken we meestal echt leer en een onderstel van metaal. Door voor donkere kleuren te kiezen, krijgt de bank een ruige look. Toch wat extra warmte in huis halen? Ga dan voor het contrast met een zachte schapenvacht of een koeienhuid op de vloer. Ook grote kandelaars naast de bank doen het goed bij een stoer bankstel.

Juist door het contrast tussen donker leer en bijvoorbeeld een witte of bruine schapenvacht brengt u extra sfeer en gezelligheid aan in huis. Hierdoor is uw zitruimte een plek waar iedereen graag neerstrijkt na een lange dag. Tijd voor jezelf en tijd voor ontspanning! Daar is genoeg plaats voor op een stoere bank uit de collectie van Eigenstijl Wonen.

 

Ga voor de stoere bankstellen van Eigenstijl Wonen

Koop uw stoere bankstel online of kom langs in onze winkel in Barneveld. Daar helpen onze stylistes u graag met het maken van de juiste keuze.

Daarnaast profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • Probeer uw ideale bankstel vrijblijvend uit. U vindt onze showroom op een centrale locatie in Midden-Nederland: Barneveld. 
  • U haalt uw meubel op op onze locatie in Barneveld of laat deze bij u thuis bezorgen. 
  • Bestel vóór 14.00 uur, dan heeft u uw nieuwe meubelstuk morgen al in huis. 
  • Wij bieden een montageservice voor al onze bankstellen. U hoeft dus niet zelf aan de slag met allerlei gereedschap!

Ziet u uw favoriete stoere bankstel op onze website? Kom langs in onze winkel en probeer het vrijblijvend uit. Of bestel het meubel direct via onze webshop, dan zit u morgen al op uw nieuwe bank!