Robuuste bankstellen

Robuuste bankstellen geven een interieur een stoere, vaak industriele look. Dat is niet het enige, de robuuste bankstellen in het assortiment van Eigenstijl Wonen zitten stuk voor stuk heerlijk comfortabel, waardoor een avondje ontspannen op de bank nog lekkerder wordt.. De robuuste bankstellen van Eigenstijl Wonen zijn naar eigen wens en smaak leverbaar. Zo kiest u zelf de opstelling die u graag wilt, in combinatie met de kleur en stof.

Lees meer

Een bank is vaak de aandachtstrekker en het middelpunt van een woonkamer. Dat maakt een bank misschien wel hét belangrijkste meubelstuk van uw interieur. Een robuust bankstel van Eigenstijl Wonen kunt u doordat de banken (meestal) modulair zijn, zelf samenstellen. Zo creëert u uw eigen robuuste hoekbank, robuuste loungebank of robuuste 3-zitsbank.

 

Uw eigen robuuste bankstel

Een bankstel, daar wilt u jarenlang plezier van hebben. Daarom is het zo belangrijk dat uw nieuwe bankstel volledig past bij uw interieur en bij uw wensen. De robuuste bankstellen van Eigenstijl Wonen passen bij een stoer, industrieel interieur. Heeft u uw robuuste bankstel ontdekt? Dan zijn er vaak nog personalisaties mogelijk waarmee u het robuuste bankstel écht eigen maakt.

 

Een robuust bankstel combineren

Kenmerkend aan een industrieel interieur is de kracht die zo’n interieur uitstraalt. Dat komt door de kleuren grijs en bruin die vaak gebruikt worden bij de industriële woonstijl, gecombineerd met een robuust bankstel, een rustgevende fauteuil en het gebruik van ruwe materialen. 

In een industrieel interieur en met een robuust bankstel kunt u blijven combineren. Zo komt een robuust bankstel perfect tot zijn recht in combinatie met bijvoorbeeld een houten salontafel, met een mooi canvas doek of met een bijpassende stoel

Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw juiste robuuste bank? Of wilt u graag weten hoe u het robuuste bankstel kunt combineren in uw interieur? Onze interieurstylisten staan voor u klaar!

 

Shop uw robuuste bankstel bij Eigenstijl Wonen

Robuuste bankstellen zijn nog nooit zo geliefd geweest. Daarom vindt u de mooiste robuuste bankstellen in het Eigenstijl Wonen assortiment. We snappen heel goed dat u graag wilt proefzitten op uw eventueel nieuwe bank. Kom daarom eens langs in onze showroom in Barneveld. We helpen u heel graag verder! 

  • Bij Eigenstijl Wonen bieden we u een ruim aanbod aan unieke interieur items. Bent u op zoek naar iets specifieks of naar een meubelstuk op maat? Dan denken wij graag met u mee.
  • In onze woonwinkel staan interieurstylisten voor u klaar. Zij helpen u niet alleen bij het uitkiezen van een bankstel, maar kunnen u advies geven over uw complete interieur.
  • U heeft bij ons de mogelijkheid om uw aankopen achteraf te betalen. U loopt zo geen enkel risico.