Passe Partout Banken

Belgische en Nederlandse topdesigners mogen we verantwoordelijk houden voor het creëren van de prachtige Passe Partout Banken. De karakteristieke zitmeubelen zijn combinaties van geraffineerde designs, gemaakt van kwalitatieve, betaalbare materialen. De passie die de designers hebben voor zitmeubelen, zie je absoluut terug in de comfortabele, handgemaakte banken.

Lees meer

Dirk Steenbeke richtte in 1998 Passe Partout Banken op. Gedreven om zitmeubilair te ontwikkelen wat ons nog meer laat genieten van het thuis zijn, van een avondje lekker ontspannen. Samen met een team van de beste designers zijn er banken geproduceerd die tot in detail uitgedacht zijn, waarbij iedere schroef handgemaakt is en die door de exceptionele kwaliteit een levenlang mee gaan. 

Eindeloos variëren 

Een bank is een persoonlijke aanschaf. Een Passe Partout Bank kunt u dan ook volledig naar eigen wens en smaak samenstellen. Er zijn talloze variaties mogelijk in kleuren, stoffen afmetingen en modellen. Zo zorgt u dat uw nieuwe bankstel volledig past bij de rest van het interieur. Komt u er niet helemaal uit? Dan adviseren de interieurstylisten van Eigenstijl Wonen u heel graag. 

Voor Passe Partout Banken moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

Bent u enthousiast over de Passe Partout Banken? Bekijk dan de collectie van het het merk Passe Partout online of kom snel eens langs in onze uitgebreide showroom in Barneveld. Wij helpen u graag!

Bij Eigenstijl Wonen profiteert u van de onderstaande voordelen:

  • Bestelt u vóór 14.00 uur in onze webshop, dan heeft u uw aankoop de volgende dag al in huis.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen enkel risico.
  • Breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld om de collectie in het echt te zien en te voelen.
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.