Interieuradvies bij Eigenstijl Wonen in Barneveld - Eigenstijl Wonen

Interieuradvies bij Eigenstijl Wonen in Barneveld

Interieuradvies Bij Eigenstijl Wonen In Barneveld

Net de sleutel van je nieuwe woning in ontvangst genomen? Of ben je volledig uitgekeken op je huidige interieur? Dan is het helemaal niet vreemd dat jij op zoek bent naar interieuradvies. Bij het inrichten van een woning komt er namelijk veel op je af. Natuurlijk wil je de juiste keuzes maken, zodat je jarenlang geniet van jouw complete interieur.

Een nieuw, fris en comfortabel interieur uitzoeken is makkelijker gezegd dan gedaan. Je wilt ten slotte het huis van je dromen creëren, waar je jarenlang van geniet. Een miskoop wil je vermijden. En een indeling creëren die zowel mooi als praktisch is. Al met al een hele klus waar ook nog eens keuzestress bij komt kijken. Want eerlijk is eerlijk: het aanbod aan woonstijlen en meubels is gigantisch groot.

Waarschijnlijk heb je Pinterest al afgestruind naar meubels en kleuren die jou aanspreken. Heb je ook al nagedacht over een interieurstijl die bij je past? Ga je voor rust en natuurlijke kleuren, die veel terug te vinden zijn in de Japandi-stijl? Of neig je meer naar de warmte en luxe van een hotel chique woonstijl? Nog geen idee? Hoe fijn is het dan dat je hulp krijgt bij het maken van keuzes en dat je vol vertrouwen een interieur uitkiest dat op al jouw wensen aansluit?

Interieuradvies van onze woonstylisten

Ons enthousiaste en creatieve team interieurstylisten staat graag voor je klaar. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed passend interieur is, voor de uitstraling van een woning. Alles moet kloppen: van kleuren tot vormen en van comfort tot sfeer. We helpen je dan ook graag met persoonlijk interieuradvies. Dat doen we vanuit onze prachtige woonwinkel in Barneveld.

In onze woonwinkel maak je kennis met verschillende woonstijlen. We vertellen je graag waar je op moet letten en welke keuzes verstandig zijn en welke je beter achterwege kunt laten. Met een frisse blik helpen we je verder. We houden rekening met jouw wensen en dragen creatieve ideeën en oplossingen aan. We bundelen jouw wensen en onze ervaring. Zo ontstaat een prachtig interieur waar jij jaren van geniet.

Interieuradvies Bij Eigenstijl Wonen In Barneveld

Van een nieuw meubel tot een compleet interieur

Ben je op zoek naar een specifiek meubel? Of wil je advies over een compleet en volledig nieuw interieur? In beide gevallen helpen wij je graag. In onze woonwinkel maak je kennis met meer dan vijftig merken. Al deze merken ontwerpen kwaliteitsvolle en prachtige meubels en woonaccessoires. Aan materiaalkeuzes en kleuren geen gebrek. Wij geven graag een ‘eigen stijl’ aan jouw interieur. Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke wensen, smaak en natuurlijk ook met je budget.

Bij Eigenstijl Wonen maak je kennis met verschillende verrassende woonmerken. Samen vertalen wij jouw woonwensen naar een perfect indelingsplan. Ben je gehecht aan één of meerdere meubels uit je oorspronkelijke interieur? Uiteraard denken we graag met je mee hoe deze meubels het best tot zijn recht komen in een nieuwe interieurstijl.

Ontdek, voel en test nieuwe meubels bij Eigenstijl Wonen

In onze woonwinkel in Barneveld nemen we uiteraard de tijd voor elk interieuradvies. Kom je liever eerst zelf ontdekken welke stijl bij jou past? Loop rustig rond en maak kennis met een grote diversiteit aan meubels in vele kleuren en opstellingen. Voel verschillende stoffen en ga zitten op meerdere banken, eetkamerstoelen en fauteuils.

Tijdens een bezoek aan onze woonwinkel, krijg je een beter beeld van meubels die passen in jouw interieur. Jouw persoonlijke interieur komt meer tot leven, omdat we je de verschillende opties letterlijk laten zien. Ook tonen we je graag de mogelijkheden voor prachtige en sfeervolle verlichting en stijlen we het geheel af met de mooiste woonaccessoires. Zo ontdek je welke kleurencombinaties goed samenwerken en welke materiaal- of stofkeuze goed aansluiten bij jouw gezinssamenstelling en woning.

Interieuradvies Bij Eigenstijl Wonen In Barneveld

Een complete 2D of 3D tekening van je nieuw interieur

Vind je het lastig om te visualiseren hoe al die verschillende meubels en kleuren één geheel vormen? Dat is helemaal niet vreemd. Veel mensen vinden het lastig om een beeld te vormen van verschillende plaatjes of foto’s. Daarom maken wij graag een 2D of 3D tekening van je nieuwe interieur. Na een intakegesprek gaat één van onze interieurstylisten voor je aan de slag met een zeer realistische tekening op schaal. Zo komt jouw nieuwe interieur helemaal tot leven.

Je kunt kiezen voor een uitgebreid pakket inclusief 2D en 3D tekening van jouw interieur op maat. Het uitgebreide pakket kost € 795,00*. Wanneer je voor dit pakket kiest, mag je van ons het volgende verwachten:

Intakegesprek;
Indeling & kleurenplan;
2D en 3D ontwerp;
Shoplist van meubels en verlichting;
Overlegmomenten;
Gebaseerd op een ontwerp voor je  woon- en eetkamer. Overige ruimtes in overleg.

*Bij aankoop boven de  € 7000,- in onze woonwinkel wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Een frisse en creatieve blik op jouw interieur

Kan jouw interieur een frisse en creatieve blik gebruiken? Maak dan een afspraak met één van onze interieurstylisten. We voorzien je graag van een compleet interieuradvies, inclusief indelingsplan, meubels, en kleur- en materiaaladvies.

Ter voorbereiding op de afspraak, willen we je vragen om vast het een en ander aan voorwerk te doen. Verzamel foto’s, afbeeldingen of tekeningen van interieurstijlen en meubels die je aanspreken. Wil je oude meubels in je nieuwe  interieur verwerken? Dan is het prettig als je daar ook foto’s en afmetingen van meebrengt. Beschik je over een plattegrond van jouw woning? Helemaal geweldig! Neem hem mee, zodat wij op schaal voor je aan de slag kunnen met een nieuw interieurplan.

Heel graag tot snel bij Eigenstijl Wonen in Barneveld!

Recente artikelen