Inspiratie

De Barneveldse Cadeaukaart bij Eigenstijl Wonen

Heeft u iets te vieren? Wilt u graag een betekenisvol cadeau geven waar de ontvanger zelf nog de vrijheid heeft om iets moois uit te kiezen? Dan is de Barneveldse Cadeaukaart hét geschenk voor u! De Barneveldse cadeaukaart is nu ook te besteden bij Eigenstijl Wonen.

Wat is de Barneveldse Cadeaukaart?

De Barneveldse Cadeaukaart is een cadeaukaart die bij meer dan 100 Barneveldse en regionale winkels te besteden is en één van die winkels is nu Eigenstijl Wonen! Het complete overzicht van aangesloten winkels vindt u terug op de website van de Barneveldse Cadeaukaart. De kaart is aan te schaffen én te besteden bij de aangesloten winkels. Een cadeaukaart is aan te schaffen met een bedrag van €5,- tot en met €500,-.

Met de Barneveldse Cadeaukaart ondersteunt u lokale ondernemers én geeft u een cadeau waarmee de ontvanger de vrijheid heeft om zelf iets uit te zoeken. Het bedrag op de cadeaukaart is bij meerdere winkels in Barneveld te besteden en is dus ook een ideaal cadeau om te geven samen met een dagje shoppen in Barneveld!

Barneveldse Cadeaukaart

Barneveldse Cadeuakaart bij Eigenstijl Wonen

Hoe werkt het?

Heeft u de Barneveldse Cadeaukaart gekregen en wilt u hem bij ons besteden? Dat kan! Kom langs in onze winkel en laat de kaart zien bij het afrekenen. Mocht het aankoopbedrag hoger zijn dan het tegoed dan kunt u het resterende bedrag bijbetalen. Mocht er tegoed over zijn, dan blijft dat op de kaart staan en kunt u er een volgende keer gebruik van maken.

Wilt u de Barneveldse Cadeaukaart aanschaffen? Dan kan dat ook in de winkel. Ook kunt u de cadeaukaart online bestellen.

Interieuradvies bij Eigenstijl Wonen in Barneveld
Lees meer
Inrichten kleine woonkamer: de do’s en don’ts
Lees meer
7 x Tips voor het inrichten van jouw nieuwe tussenwoning
Lees meer