Schilderijen

Met een schilderij aan de muur maakt u uw huis persoonlijk. Met kunst laat u zien wie u bent en waar u voor staat! Als u op zoek bent naar een schilderij, is het belangrijk dat u alvast weet waar u het wilt ophangen. Zo beoordeelt u gemakkelijk of het schilderij van uw dromen ook mooi in uw interieur opgaat.

Lees meer

Houd ook rekening met de afmetingen en de kleuren. Wilt u dat uw schilderij in het oog springt? Zorg dan dat het schilderij mooi ‘vrij’ hangt, zodat alle ogen op uw favoriete kunstwerk zijn gericht. Maak het geheel helemaal af door een lamp boven het schilderij te hangen. Zo is het ook ‘s avonds een blikvanger aan de muur.

 

Glasschilderijen: een sieraad voor aan uw muur

Heeft u al eens gehoord van glasschilderijen? Deze zijn gemaakt van gebrandschilderd glas. Dit zorgt voor een strakke afwerking, waarbij er geen sprake is van bubbeltjes die uiteindelijk zichtbaar worden. Een glasschilderij is een prachtig sieraad voor aan de muur, met een luxueuze afwerking en een vleugje glans. Door de hoogwaardige kwaliteit van het glas, komen de kleuren in uw schilderij kraakhelder naar voren.

Gaat u voor glas, canvas of toch voor een inlijsting? En gaat u voor een vrolijk schilderij of voor een mysterieus exemplaar met meer abstractie? De collectie schilderijen online van Eigenstijl Wonen kenmerkt zich door de diverse thema’s, kleuren, soorten en maten. Gegarandeerd dat er een mooi stuk tussen zit voor bij u aan de muur. Kies voor een schilderij waar u uren naar kunt kijken en toch telkens weer iets nieuws ontdekt. Zo houdt u uw interieur spannend!

 

Schilderijen shopt u online bij Eigenstijl Wonen

Kan uw muur nog wel wat extra kleur gebruiken? Of is het gewoon tijd voor een mooie blikvanger? Bekijk dan snel de collectie schilderijen online van Eigenstijl Wonen.

Shopt u uw nieuwe schilderij bij ons, dan profiteert u ons van onderstaande voordelen:

  • Vindt u het lastig om een keuze te maken? Vraag gerust advies aan onze interieurstylisten. Zij helpen u graag!
  • Bestelt u voor 14.00 uur online? Dan heeft u uw schilderij de volgende dag al in huis. 
  • Achteraf betalen is mogelijk. Zo weet u zeker dat u geen enkel risico loopt. 
  • Haal uw nieuwe schilderij zelf op bij onze woonwinkel in Barneveld of laat hem bij u thuis bezorgen.

Kwam u in onze webshop uw favoriete schilderij tegen? Bestel hem dan eenvoudig online en laat hem bij u thuis bezorgen. Of kom eerst nog even langs onze woonwinkel om het schilderij ook in het echt te bekijken. We verwelkomen u graag!