Landelijke sidetable

Bent u op zoek naar een landelijke sidetable voor uw interieur? Omdat u een plek heeft waar nog volop plaats is en een sidetable uitstekend tot zijn recht zou komen. Een plek waar u mooie dingen neer wilt zetten. Want dat is het aardige aan een sidetable: het is de perfecte aanvulling op uw interieur en een hele fijne plek om uw mooiste accessoires op te zetten.

Lees meer

Binnen een landelijk interieur, zal een landelijke sidetable uiteraard niet misstaan. Maar waar zet u een sidetable het beste neer? Daar waar het oog er op valt, maar waar hij niet in de weg staat. De objecten die u erop zet, bepalen mede van wat voor materiaal uw sidetable zou kunnen zijn. Net zoals de rest van de meubels in uw interieur.

 

Landelijke sidetable van hout

Landelijk en antiek of bric-à-brac liggen dicht bij elkaar als het op een landelijke sidetable in uw interieur aankomt. Door de jaren heen hebt u misschien hier en daar leuke dingen op de kop kunnen tikken die uitstekend in uw interieur passen. Een landelijke sidetable dankt zijn natuurlijke uitstraling veelal door de natuurlijke materialen waar het mee gemaakt is. Zoals bamboe, marmer of steen. Vaak gaat het echter om een houten landelijke sitetable. Hout geeft een sidetable vaak het robuuste, natuurlijke karakter mee dat zo goed past bij de landelijke stijl.

Oorspronkelijk heeft de sidetable geen laatjes of meerdere planken. Het is alleen maar een tafel, smal, voor langs de muur of achter een grote bank, lekker in het zicht. De laatste tijd zien we steeds meer sidetables met laatjes of een bodemplank. Dan is de sidetable meteen een stuk functioneler en kunt u er ook nog spulletjes in opbergen die u liever niet tentoonstelt.

 

Landelijke sidetable met pronkstukken

Uw landelijke sidetable gebruikt u in eerste instantie natuurlijk als een echte sidetable. Een paar mooie pronkstukken erop en uw interieur is helemaal af. Dat er na verloop van tijd ook weleens een sleutelbos, leesbril of een stapeltje paperassen op komt te liggen, tja, dat is alleen maar normaal in een interieur waar wordt geleefd.

Eigenstijl Wonen heeft mooie sidetables waar u beslist eens naar moet komen kijken. In onze woonwinkel in Barneveld (lekker centraal en goed te bereiken) kunt u rustig rondkijken om te zien hoe sidetables een interieur kunnen opfleuren. Laat u adviseren door een van onze interieurstylisten. Zij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Hebt u uw landelijke sidetable gevonden, dan kunt u hem zo meenemen als hij op voorraad is. Is dat niet het geval, of is meenemen lastig, dan bezorgen wij hem natuurlijk bij u thuis. En hebt u in onze webshop een keuze gemaakt, en bestelt u de sidetable voor 14.00 uur, dan hebt u de hem morgen al in huis.