Strakke hoekbanken

De ideale bank zit comfortabel en biedt de juiste ondersteuning. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de bank bij uw interieurstijl past. Voor onze strakke hoekbanken werken we met lichte kleuren, effen stoffen en rechte vormen. Ze passen perfect in een modern interieur of in een interieur met Scandinavische invloeden.

Lees meer

Een strakke hoekbank heeft een tijdloos design, waardoor u nog jarenlang van uw aankoop geniet. Tijdloos raakt namelijk nooit uit de mode! Het aanbod strakke hoekbanken van Eigenstijl Wonen bestaat uit verschillende materialen en kleuren. We kiezen vaak voor natuurlijke aardetinten. Met een strakke hoekbank creëert u rust en tegelijkertijd gezelligheid in uw woonkamer. Wie wil dat nou niet?

 

Strakke hoekbanken in allerlei formaten

Klein, groot of extra royaal: bij strakke hoekbanken is het belangrijk om te kijken naar de beschikbare ruimte in uw woonkamer. Doordat de meeste strakke hoekbanken een flexibele opstelling hebben, stelt u heel snel en makkelijk uw eigen droombank samen die goed tot zijn recht komt in uw zitkamer.

Wij begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een keuze te maken uit ons online aanbod. Onze stylisten heten u daarom van harte welkom bij onze winkel in Barneveld. Daar krijgt u advies op maat en genoeg tips om uw strakke hoekbank te decoreren met bijvoorbeeld sierkussens, een vloerkleed of kamerplanten.

 

Strakke hoekbanken shopt u bij Eigenstijl Wonen

Bent u op zoek naar een moderne, maar tegelijkertijd comfortabele bank. Een hoekbank waarop u heerlijk kunt relaxen na een lange dag werken? Bij Eigenstijl Wonen vindt u altijd strakke hoekbanken die een echte blikvanger zijn in uw strakke interieur.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • Wilt u onze strakke hoekbanken eerst testen? Wees welkom in onze showroom, op een centrale locatie in Midden-Nederland. 
  • Wanneer u gebruikmaakt van onze montageservice, hoeft u uw strakke hoekbank niet zelf in elkaar te zetten. 
  • U kunt uw meubelstuk zelf ophalen op onze locatie in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen. 
  • Als u voor 14.00 uur bestelt, heeft u uw bank de volgende dag al in huis. 
  • Achteraf betalen is mogelijk. U loopt hierdoor geen risico.

Nog niet zeker of u een bank online wilt kopen? Bezoek dan onze showroom om de strakke hoekbanken van Eigenstijl Wonen te testen. Of bestel uw favoriete bank direct online. U profiteert dan nog sneller van uw aankoop en zit morgen al op uw nieuwe hoekbank!