ZTAHL illuminators

ZTaHL, een producent van roestvrij stalen design verlichting. De makers van dit merk ontwerpen, lassen en perfectioneren iedere lamp met de hand. Volledig verantwoordelijk voelen zij zichzelf voor het creëren van uw perfecte lamp. Staal is iedere dag weer bij ieder interieur item het hoofdingredient.

Lees meer

ZTaHL verlichting wordt gemaakt en geproduceerd door DIJKOS. DIJKOS kent zijn oorsprong in de metaalbewerking, en deze kennis over metaal komt uitstekend van pas bij de ontwikkeling en het produceren van metalen design verlichting en meubels.

ZTaHL eigenzinnig design

Wat de ZTaHL lampen zo uniek maakt is het uitgesproken, eigenzinnige design. ZTaHL laat zich inspireren door opkomende interieurtrends en vertaalt dat door naar stalen producten met krachtige en eigenzinnige designs. 

ZTaHL lampen zijn aan iedere woning een krachtige toevoeging. De makers van ZTaHL verlichting maken iedere lamp met de hand. Volledig verantwoordelijk voelen zij zich voor een perfect ontwerp en een perfecte uitvoering, zodat iedere eigenzinnige lamp een krachtig statement maakt in een interieur.

Onverzettelijke ZTaHL kwaliteit

Producten die staan als een huis, zo omschrijft ZTaHL de items die ze afleveren. De kwaliteit is  niet goed, maar onverzettelijk. Bij het produceren van de ZTaHL verlichting wordt duurzaam roestvrij staal ingezet. Dit materiaal is sterk en onderhoudsvrij. Veel van de producten worden volledig van staal gemaakt, of het staal wordt gecombineerd met een ander materiaal zoals hout.

ZTaHL vindt u bij Eigenstijl Wonen

Gaat u voor stalen, eigenzinnige verlichting in uw woning? Dan zijn de ZTaHL producten wellicht de ideale match! Eigenstijl Wonen biedt verschillende lampen aan, waardoor u kunt kiezen wat bij uw interieur en smaak past. 

Bestelt of koopt u bij Eigenstijl Wonen? Dan profiteert u van verschillende voordelen:

  • Onze showroom bevindt zich op een centrale locatie in Midden-Nederland. Hier kunt u de ZTaHL verlichting collectie in het echt bewonderen.
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.
  • Achteraf betalen is mogelijk wanneer u in onze webwinkel shopt. Zo loopt u geen enkel risico.
  • Voor 14.00 uur online besteld? Dan heeft u uw aankoop morgen al in huis!

Bent u overtuigd? Of twijfelt u nog over welke lamp er nu echt bij uw interieur past? Onze interieurstylisten helpen u graag bij het vinden van de perfect aankoop voor uw interieur!